Buggy's

KEKK Buggy's collectie

 

Wandel jij vaak in de stad of reis je veel met je kindje? Bij iedere levensstijl past een buggy. Of je nu graag hardloopt, met de buggy je
boodschappen doet of dat je met je kindje een (vlieg)reis gaat maken. Babypark heeft een grote collectie buggy’s in verschillende
modellen, kleuren en prijscategorieën. Zo vind jij altijd een exemplaar dat past bij de wensen van jou en die van je kindje.

 

Op zoek naar een accessoire voor je buggy? Bekijk de handige buggy accessoires.

 

2 Resultaten
 • Quick view Kees K2 Go Buggy

  KEKK K2 Go Plus Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
 • Quick view Kees K2 Go Buggy

  KEKK K2 Go Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  99,99
2 Resultaten

KEKK buggy

 

Op deze pagina vind je ons assortiment KEKK buggy's. In de uitgebreide beschrijvingen bij de producten vind je meer informatie. Ben je overtuigd van een KEKK buggy? Bestel deze dan eenvoudig online via Babypark.nl. Je profiteert dan direct van onze Laagste Prijs Garantie. Zie je elders het product goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug.

 

Ideaal voor op reis

Een KEKK buggy is ideaal voor op vakantie, een dagje weg of een ander uitstapje. De KEKK buggy is lichtgewicht en kan gemakkelijk worden ingeklapt tot een wel heel compact pakketje. Zo kun je de KEKK buggy gemakkelijk overal mee naar toe nemen. De KEKK buggy is zelfs zo compact dat hij ook heel geschikt is om mee te nemen in het vliegtuig.

 

Een comfortabele wandeling

Aan comfort en vering heeft een KEKK buggy geen gebrek. Zowel jij als je kindje kunnen genieten van een comfortabele wandeling met deze buggy. De KEKK buggy is gemakkelijk te besturen en biedt een zachte zitplaats aan je kindje.