Buggy's

KEKK buggy

Op deze pagina vind je ons assortiment KEKK buggy's. In de uitgebreide beschrijvingen bij de producten vind je meer informatie. Ben je overtuigd van een KEKK buggy? Bestel deze dan eenvoudig online via Babypark.nl. Je profiteert dan direct van onze Laagste Prijs Garantie. Zie je elders het product goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug.

Lees meer...

Ideaal voor op reis

Een KEKK buggy is ideaal voor op vakantie, een dagje weg of een ander uitstapje. De KEKK buggy is lichtgewicht en kan gemakkelijk worden ingeklapt tot een wel heel compact pakketje. Zo kun je de KEKK buggy gemakkelijk overal mee naar toe nemen. De KEKK buggy is zelfs zo compact dat hij ook heel geschikt is om mee te nemen in het vliegtuig.

Een comfortabele wandeling

Aan comfort en vering heeft een KEKK buggy geen gebrek. Zowel jij als je kindje kunnen genieten van een comfortabele wandeling met deze buggy. De KEKK buggy is gemakkelijk te besturen en biedt een zachte zitplaats aan je kindje.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    KEKK K2 Go Plus Buggy

    De KEKK K2 Go Plus Buggy is geschikt vanaf de geboorte. De rugleuning van deze buggy is verstelbaar en kan zelfs bijna plat. De buggy kan eenvoudig en compact worden ingeklapt zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen.
    139,95
1 Resultaten