Kinderwagen, kinderwagens, Thule

Miwen buggy's

De Miwen buggy is zowel stijlvol als gebruiksvriendelijk. In een handomdraai pas je de buggy aan de grootte en de wensen van je kindje aan. De voet- en rugleuning zijn verstelbaar in meerdere posities. Verder rijdt de buggy van Miwen heel soepel. Op alle wielen zit vering. De voorwielen kunnen zwenken, zodat je de buggy gemakkelijk langs bochten stuurt.

Lees meer...

Nog meer fijne eigenschappen van de Miwen buggy

Onder de ruime zonnekap geniet je kindje van een groot comfort. Het zonlicht komt al snel heel fel over voor je kindje. Daarom is het voor je kindje heel aangenaam als het met het hoofdje helemaal onder de zonnekap kan liggen. Dankzij de 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje extra stevig in de Miwen buggy vast. De gordelpads aan de gordel voorkomen dat de gordel gaat snijden of gewoon niet prettig aanvoelt voor je kindje. De Miwen buggy is heel veilig en voldoet volledig aan de Europese veiligheidsnorm EN 188. Onderaan de Miwen buggy zit een ruime boodschappenmand. Dat is ideaal als je met je kindje boodschappen gaat doen. Deze boodschappenmand kan een gewicht van maximaal 3 kg aan. Gebruik je de buggy van Miwen niet, dan klap je deze heel eenvoudig in elkaar. Een Miwen buggy is in te klappen tot een heel compact pakketje die gemakkelijk te vervoeren is.

Extra accessoires

Miwen buggy’s worden meestal geleverd inclusief bekerhouder en opbergtas. Meer informatie hierover vind je terug in de uitgebreide productbeschrijving. Bestel vandaag nog een mooie en handige Miwen buggy online via onze webshop. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een bezorgdatum. Wij bezorgen de buggy van Miwen zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Je profiteert niet alleen van onze aantrekkelijke bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Miwen Buggy

    De Miwen Buggy heeft een stijlvol design en handige eigenschappen zodat je kindje comfortabel zit. De buggy kan compact worden opgevouwen en wordt geleverd inclusief bekerhouder en handige opbergtas.
    109,-
1 Resultaten
Black Friday
Trustpilot