1 Resultaten
1 Resultaten

Buggydrager fiets

Met een buggy fietsdrager zorg je ervoor dat je als ouder nog mobieler wordt door de buggy gewoon op de fiets mee te kunnen nemen. De fiets is natuurlijk een ongekend populair vervoersmiddel in Nederland en daarom is de buggydrager voor de fiets voor velen een hele praktische oplossing. Je hoeft dus niet meer lang te wandelen of er voor te kiezen om de buggy thuis te laten of in een overvolle bus mee te nemen.

Fiets buggydrager achterop

Bij het meenemen van de buggy moet je er wel op letten dat het niet zwaarder is dan 7kg omdat het vaak aan één kant van de fiets wordt bevestigd zoals de Cools Buggydrager Luxe die wordt uitgevoerd met een sterke spanband. Deze buggydrager is nog steeds te gebruiken in combinatie met fietstassen en fietsstoeltje dus je hoeft geen compromissen te sluiten. Wie een Nuna Pepp buggy heeft, kan ook kiezen voor de Nuna Pepp Fietsadapter. Deze buggydrager voor de fiets maak je niet aan de linkerzijde vast maar aan de achterzijde waardoor het gewicht gelijkmatig aan weerszijden van het achterwiel wordt verdeeld. Hierdoor is het prettiger fietsen. Op bijna elke fiets past deze buggydrager van Nuna Pepp. Aan weerszijden van de bagagedrager kun je ook nog steeds fietstassen bevestigen.

De buggydrager fiets bestellen

De fietsdrager is gewoon online vanuit onze webshop te bestellen. Babypark hanteert grote voorraden waardoor we de buggy fietsdrager vaak nog dezelfde dag kunnen verzenden indien de bestelling niet later dan 20:00 uur wordt geplaatst. Heeft de bestelling een bestelwaarde van meer dan 20 euro dan rekenen wij geen verzendkosten. Toch liever in een winkel kopen? Dan kun je terecht in een van onze 10 megastores in Nederland. Daar kun je je vragen voorleggen aan onze verkoopspecialisten. Heb je bij het online bestellen nog vragen dan kun je die natuurlijk ook altijd stellen. Dat kan zowel via telefoon, e-mail als Whatsapp.