1 Resultaten
1 Resultaten

Buggydrager op fiets

De fiets is in ons vlakke Nederland een bijzonder populair vervoersmiddel en nog heel groen ook. Iedereen kent tegenwoordig ook wel het begrip bakfietsmoeder maar wanneer je ter plaatse meer aan een buggy hebt dan kun je jouw mobiliteit het beste vergroten met een buggydrager voor op de fiets. Zo neem je eenvoudig de buggy mee en hoef je niet met de buggy het openbaarvervoer in wat soms niet erg praktisch is en hoef je ook geen grote afstanden lopend achter de buggy te overbruggen. Bevestig de buggy eenvoudig met de buggydrager aan jouw fiets. Ook bij Babypark zijn buggydragers voor de fiets te bestellen.

Universele buggydrager op de fiets

Bij Babypark hebben wij de Nuna Pepp fietsadapter die, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt is voor de Nuna Pepp buggy. De drager past op vrijwel elke fiets zonder dat er extra adapters nodig zijn. Bij de Nuna Pepp wordt de drager niet aan de zijkant gemonteerd maar aan de achterkant van de bagagedrager. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van de buggy dus gelijkmatig verdeeld kan worden waardoor je stabieler fietst. Wie geen Nuna Pepp buggy heeft maar een ander merk kan ook kiezen voor de universele buggydrager van Cools. Deze is te gebruiken voor buggy’s tot 7 kg. Met een sterke spanband monteer je de drager aan de linkerzijde van de fiets. Je kunt deze drager gewoon gebruiken in combinatie met fietsstoeltje en/of fietstassen.

Buggydrager op fiets bestellen

Je kunt de buggydragers voor de fiets direct uit onze webshop bestellen. Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer worden gratis verzonden. Vaak heb je de buggydrager voor op de fiets dan de volgende dag al in huis indien voor 20:00 uur besteld. Wij hebben een eigen bezorgdienst die het dan dezelfde dag nog kan versturen. Door onze laagsteprijsgarantie weet je ook dat je de buggydrager voor de scherpste prijs in huis haalt.