1 Resultaten
1 Resultaten

Buggydrager

Een gemiddeld Nederlands huishouden bezit drie fietsen en daarom zijn de buggydragers ook erg populair. Op die manier neem je jouw buggy gewoon mee waar je ook naartoe fietst. Je hoeft dan niet te kiezen tussen een rit met de buggy in het OV of om de buggy thuis te laten wanneer de loopafstand net even te ver is. Bij Babypark hebben wij ook buggydragers voor jouw fiets. Bestel ook een drager voor een buggy voor jouw fiets en vergroot jouw mobiliteit zonder compromissen.

Assortiment buggydragers Babypark

In het assortiment van Babypark hebben we de Nuna Pepp fietsadapter die geschikt is voor de Nuna Pepp buggy. Deze adapter voor de drager van de buggy bevestig je achterop de fiets en niet aan de zijkanten. Dit zorgt ervoor dat je stabieler fietst omdat het gewicht gelijkmatig is verdeeld. Deze adapter is geschikt voor vrijwel iedere fiets en is eenvoudig te monteren. Daarnaast hebben we ook de Cools Buggydragers Luxe die geschikt is voor verschillende buggy’s. Deze buggydrager wordt aan de zijkant gemonteerd met een sterke spanband. De drager kan een buggy van 7kg aan.

Drager buggy

Via de Babypark webshop is een buggydrager eenvoudig te bestellen. De scherpe prijzen zijn het resultaat van onze prijsmeters die de prijzen van verschillende winkels controleren. Zo kunnen wij de beste aanbiedingen blijven doen. Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer worden daarnaast gratis door ons verzonden. De verzending geschiedt nog dezelfde dag wanneer er voor 20:00 uur is besteld (mits op voorraad uiteraard). Heb je nog vragen over ons assortiment buggydragers dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Dat kan via telefoon, e-mail en zelfs Whatsapp. Uiteraard kun je met jouw vragen ook terecht bij onze verkoopspecialisten in een van onze 10 megastores. Je vindt de adressen op onze website.