Draagzakken en draagdoeken

 

In een draagzak of draagdoek heb je je kindje altijd dicht bij je. Kinderen hebben er behoefte aan om gedragen te worden. Met een comfortabele draagzak of draagdoek voldoe je aan deze 'huidhonger'. Bovendien is het dragen van je kindje heel praktisch: je hebt je handen vrij voor andere dingen. Ideaal in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is voor een kinderwagen of wanneer je meerdere kinderen in huis rond hebt lopen. Ontdek ook hoe fijn dragen is; zowel voor jou als je kindje!

 

Op zoek naar accessoires voor draagzakken of draagdoeken? Shop accessoires...

 

4 Resultaten
 • Quick view Babylonia Tricot-Slen Stipple Draagdoek

  Babylonia Tricot-Slen Stipple Draagdoek

  Uit voorraad leverbaar
  75,-
 • Quick view Babylonia Tricot-Slen Bamboo Draagdoek

  Babylonia Tricot-Slen Bamboo Draagdoek

  Uit voorraad leverbaar
  75,-
 • Quick view Babylonia Flexia Draagzak

  Babylonia Flexia Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  149,90
 • Quick view Babylonia Tricot-Slen Cool

  Babylonia Tricot-Slen Cool Draagdoek

  Uit voorraad leverbaar
  69,95
4 Resultaten

Babylonia draagzak

 

In een Babylonia draagzak is je kindje heel dicht bij je en heb je tegelijkertijd je handen vrij. Hiermee scoor je dus twee vliegen in één klap! In een Babylonia draagzak wordt je kindje optimaal ondersteund en heeft je kindje een natuurlijke houding waarbij de knietjes wat hoger zitten zodat de M-houding ontstaat.

 

Comfort voor ouder en kind

Een Babylonia draagzak biedt zowel aan jou als ouder en aan je kindje comfort. De draagzak is op verschillende manieren te verstellen zodat je de draagzak kunt aanpassen aan de wensen van jou en je kindje. De mogelijkheid om de draagzak aan te passen is ook erg handig wanneer je de draagzak voor verschillende kindjes gebruikt of wanneer jij en je partner beiden gebruik maken van dezelfde draagzak.

 

Een Babylonia draagzak kopen

Op deze pagina vind je ons assortiment met Babylonia draagzakken. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie. Wil je de draagzak graag uitproberen? Geen probleem, je bent van harte welkom in één van onze megastores. Onze productspecialisten helpen je graag met een advies op maat.