Draagzakken en draagdoeken

 

In een draagzak of draagdoek heb je je kindje altijd dicht bij je. Kinderen hebben er behoefte aan om gedragen te worden. Met een comfortabele draagzak of draagdoek voldoe je aan deze 'huidhonger'. Bovendien is het dragen van je kindje heel praktisch: je hebt je handen vrij voor andere dingen. Ideaal in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is voor een kinderwagen of wanneer je meerdere kinderen in huis rond hebt lopen. Ontdek ook hoe fijn dragen is; zowel voor jou als je kindje!

 

Op zoek naar accessoires voor draagzakken of draagdoeken? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Cybex Yema Draagzak

    Cybex Yema Draagzak

    Uit voorraad leverbaar
    151,96
1 Resultaten

Cybex draagzak

 

Ben jij op zoek naar een stijlvolle Cybex draagzak? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hier vind je ons actuele aanbod met Cybex draagzakken. Een draagzak is de ideale manier om je handen vrij te hebben terwijl je kindje dicht bij je is. Bovendien neemt een draagzak heel weinig ruimte in. Ideaal bij een dagje uit!

 

Kies jouw favoriete kleur draagzak

Een Cybex draagzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies je voor een neutrale kleur of juist een opvallende uitvoering? Een Cybex draagzak is een musthave voor alle ouders die er stijlvol met hun kindje op uit willen gaan.

 

Praktisch in gebruik

Een draagzak van Cybex is heel gemakkelijk in gebruik. In een mum van tijd heb je de draagzak afgesteld op een manier zodat hij voor jou prettig zit en kun je je kindje in de draagzak tillen. Je kindje zit veilig en geborgen dicht bij jou terwijl jij je handen vrij hebt. Dat is erg handig wanneer je meerdere kinderen hebt of graag een klusje af wilt ronden waarbij je twee handen nodig hebt terwijl je kindje dicht bij jou wil zijn.