Draagzakken en draagdoeken

 

In een draagzak of draagdoek heb je je kindje altijd dicht bij je. Kinderen hebben er behoefte aan om gedragen te worden. Met een comfortabele draagzak of draagdoek voldoe je aan deze 'huidhonger'. Bovendien is het dragen van je kindje heel praktisch: je hebt je handen vrij voor andere dingen. Ideaal in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is voor een kinderwagen of wanneer je meerdere kinderen in huis rond hebt lopen. Ontdek ook hoe fijn dragen is; zowel voor jou als je kindje!

 

Op zoek naar accessoires voor draagzakken of draagdoeken? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Hippychick Heupdrager

    Hippychick Heupdrager

    Uit voorraad leverbaar
    39,95
1 Resultaten

Hippychick heupdrager

 

Met de Hippychick heupdrager creëer je als het ware een stoeltje op je heup waardoor je je kindje comfortabel kunt dragen. In de video bij de productbeschrijving zie je een duidelijke demonstratie van de Hippychick heupdrager. De Happychick heupdrager is dé oplossing voor het tillen van je kindje vanaf 6 maanden.

 

Zonder rugpijn je kindje dragen

De Hippychick heupdrager bevestig je eenvoudig met behulp van klittenband om je middel. Hoe strakker je de band bevestigt, hoe minder het gewicht van je kindje jouw rug belast. De Hippychick heupdrager kan worden uitgewassen in de wasmachine.

 

Bestellen op Babypark.nl

Kies jouw favoriete kleur Hippychick heupdrager en plaats vandaag nog je bestelling op Babypark.nl. Als je bestelling op een werkdag voor 20.00 uur bij ons binnen is verwerken wij je order dezelfde dag nog. Heb je direct online betaald, dan wordt jouw Hippychick heupdrager in de meeste gevallen de volgende dag al gratis bij jou thuisbezorgd.