lodger draagzak, lodger draagdoek, draagdoek lodger

Draagzakken en draagdoeken

 

In een draagzak of draagdoek heb je je kindje altijd dicht bij je. Kinderen hebben er behoefte aan om gedragen te worden. Met een comfortabele draagzak of draagdoek voldoe je aan deze 'huidhonger'. Bovendien is het dragen van je kindje heel praktisch: je hebt je handen vrij voor andere dingen. Ideaal in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is voor een kinderwagen of wanneer je meerdere kinderen in huis rond hebt lopen. Ontdek ook hoe fijn dragen is; zowel voor jou als je kindje!

 

Op zoek naar accessoires voor draagzakken of draagdoeken? Shop accessoires...

 

3 Resultaten
 • Quick view Lodger Cocooner Draagdoek Sprinkle

  Lodger Cocooner Draagdoek Sprinkle

  Uit voorraad leverbaar
  79,90
 • Quick view Lodger Cocooner Draagdoek Scandinavian

  Lodger Cocooner Draagdoek Scandinavian

  Uit voorraad leverbaar
  69,95
3 Resultaten

Lodger draagzak of draagdoek

 

Een Lodger draagzak of draagdoek is bijzonder praktisch is gebruik. Je kunt je kindje namelijk met draagzak en al veilig in het autostoeltje vervoeren. Zo hoef je als je op de plek van bestemming aangekomen bent alleen de draagzak nog maar vast te klikken.

 

Praktisch

Een Lodger draagzak is eenvoudig te verstellen zodat zowel jij als je partner zonder moeite gebruik kunnen maken van dezelfde draagzak. Wel zo prettig! Een Lodger draagzak beschikt over een verstelbare capuchon en een buikband zodat de draagzak ook aan de maat van je kindje aangepast kan worden.

 

Verschillende materialen

De Lodger draagzakken zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Afhankelijk van het seizoen kun je bijvoorbeeld kiezen voor de ademende mesh variant (100% polyester) bij warme dagen of de warme fleece variant voor wanneer het kouder wordt. De binnenkant van de draagzak is altijd 100% katoen.