Draagzakken en draagdoeken

 

In een draagzak of draagdoek heb je je kindje altijd dicht bij je. Kinderen hebben er behoefte aan om gedragen te worden. Met een comfortabele draagzak of draagdoek voldoe je aan deze 'huidhonger'. Bovendien is het dragen van je kindje heel praktisch: je hebt je handen vrij voor andere dingen. Ideaal in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is voor een kinderwagen of wanneer je meerdere kinderen in huis rond hebt lopen. Ontdek ook hoe fijn dragen is; zowel voor jou als je kindje!

 

Op zoek naar accessoires voor draagzakken of draagdoeken? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Maxi-Cosi Easia Draagzak

    Maxi-Cosi Easia Draagzak

    Uit voorraad leverbaar

    95,-

    79,-

1 Resultaten

Maxi-Cosi draagzak

 

Ben je op zoek naar een Maxi-Cosi draagzak? Op deze pagina vind je het actuele aanbod. Met een draagzak heb je je handen vrij terwijl je je kindje dicht bij je draagt. Ideaal voor huilbaby’s, kinderen die graag gedragen willen worden of voor ondergronden die moeilijk begaanbaar zijn met een kinderwagen. Een Maxi-Cosi draagzak is gemakkelijk online te bestellen.

 

1, 2, 3, 4 klikken en gaan!

Met een Maxi-Cosi Easia draagzak ben je in mum van tijd klaar om op pad te gaan dankzij het 4 Clip System. Dat betekent dat je slechts 4 clipsluitingen dicht moet klikken voordat je je kindje veilig kunt dragen. De Maxi-Cosi draagzak verdeeld het gewicht van je kindje over je heupen zodat het gewicht de helft minder zwaar aanvoelt. Zo kan de wandeling snel én comfortabel beginnen.

 

Als een cocon

De Maxi-Cosi draagzak is vormgegeven met een zogenaamd ‘cocoon’ design. Hierdoor voelt je kindje zich veilig en geborgen. De draagzak wordt geleverd inclusief een zitverkleiner zodat je de Maxi-Cosi draagzak al vanaf de geboorte van je kindje kunt gaan gebruiken. Het maximale draaggewicht is 13 kg. Dat betekent dat je de draagzak tot ongeveer 12 maanden kunt gebruiken.