Draagzakken en draagdoeken

 

In een draagzak of draagdoek heb je je kindje altijd dicht bij je. Kinderen hebben er behoefte aan om gedragen te worden. Met een comfortabele draagzak of draagdoek voldoe je aan deze 'huidhonger'. Bovendien is het dragen van je kindje heel praktisch: je hebt je handen vrij voor andere dingen. Ideaal in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is voor een kinderwagen of wanneer je meerdere kinderen in huis rond hebt lopen. Ontdek ook hoe fijn dragen is; zowel voor jou als je kindje!

 

Op zoek naar accessoires voor draagzakken of draagdoeken? Shop accessoires...

 

2 Resultaten
 • Quick view Thule Sapling Draagzak

  Thule Sapling Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  242,-
 • Quick view Thule Sapling Elite Draagzak

  Thule Sapling Elite Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  279,95
2 Resultaten

Thule draagzak

 

Met een Thule draagzak kun je je kindje veilig en comfortabel vervoeren. Je kindje zit op je rug en dankzij de vele verstelopties kun je de draagzak zo afstellen dat je het gewicht van kindje optimaal kunt verdelen. Het verstellen gaat erg gemakkelijk zodat afwisselen van de draagzak geen probleem is.

 

Een draagzak voor de sportieve ouder

In een Thule draagzak kun je je kindje een lange periode dragen. Veel Thule draagzakken hebben namelijk een maximaal draaggewicht van 22 kg. Thule draagzakken zijn bij uitstek geschikt voor sportieve ouders. Staat er een wandelvakantie in Oostenrijk of Zwitsterland op de planning? Dan mag een Thule draagzak zeker niet ontbreken.

 

Over Thule

Niet alleen de draagzakken van Thule zijn geschikt voor sportieve ouders, het hele assortiment van Thule is gericht op de actieve ouder. Met de producten van Thule kun je lange wandelingen of fietstochten maken. Zelfs hardlopen met je kindje is dankzij de trailers van Thule geen probleem.