Buitenbox

Met een box kun je je kindje met een gerust hart laten spelen en kruipen terwijl jij bijvoorbeeld in de woonkamer zit en een oogje in het zeil houdt. De voordelen die een box binnen biedt, biedt het ook buiten. Daar zijn misschien geen stopcontacten o.i.d. maar zijn er natuurlijk andere zaken waaraan je kindje zich kan bezeren. Door je baby in een buitenbox te plaatsen heeft het zijn/haar eigen veilige speelplek ook buitenshuis. Bij Babypark kun je natuurlijk ook terecht voor een veilige buitenbox van hoge kwaliteit. Wij verkopen enkel artikelen van A-merken en doen dat tegen onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment buitenbox baby

Wanneer je in ons assortiment zoekt naar een baby buitenbox, kom je bijvoorbeeld een model van Titaniumbaby tegen. De box is niet zo licht als een compacte reisbox maar laat zich wel eenvoudig opbergen omdat het opvouwbaar is. Handig wanneer je het enkel nodig hebt op warme dagen of wanneer je bijvoorbeeld een kleinkind op bezoek krijgt. De buitenbox wordt geleverd inclusief een verhoger voor baby’s tot 6 maanden zodat je niet diep hoeft te bukken wanneer je je baby in en uit de box zet. Deze buitenbox voor je baby kan ook prima als campingbedje dienst doen. Toch op zoek naar een ander model? Bekijk dan ons gehele assortiment. Dat kan niet alleen online maar ook in een van onze megastores. Je vindt de adresgegevens op onze website.

Online bestellen buitenbox baby

Bij Babypark is het heel eenvoudig om je buitenbox online te bestellen. Plaats je jouw bestelling voor 23:59 uur dan stelt dat ons in staat het nog dezelfde werkdag te verzenden. Je hebt het dan de volgende dag in huis. En omdat we geen verzendkosten rekenen voor bestellingen vanaf 20 euro, verzenden we het ook kosteloos.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Titaniumbaby Opvouwbare Box Zwart Melange

  De Titaniumbaby Opvouwbare Box Zwart Melange wordt geleverd inclusief een verhoger voor baby’s tot 6 maanden. Deze ruime, opvouwbare box van 100 x 100 cm is ideaal voor mensen die slechts incidenteel een box gebruiken.
  69,95
 • Quick view

  Qute Q-Playground Reisbox Zwart

  In de Qute Q-Playground Reisbox Zwart kan je kindje ontspannen spelen en slapen. De reisbox is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg, voorzien van antislip op de pootjes en wordt geleverd met een handige opbergtas.

  109,-

  79,95

2 Resultaten
Trustpilot