Kidsriver campingbed accessoires

Maak jouw Kidsriver campingbed compleet met bijpassende accessoires. Sommige accessoires zoals een matras zijn niet bij de aankoop van jouw Kidsriver campingbed inbegrepen en dien je dus apart bij te bestellen. Dankzij de juiste campingbed accessoires geniet jouw kindje van een groot comfort.

Lees meer...

Over Kidsriver

Kidsriver biedt trendy en kwalitatief goede producten voor je baby. In ons uitgebreide Kidsriver assortiment vind je bijna alles aan wat je voor je baby nodig hebt, van buggy’s en kinderboxen tot voetenzakken en traphekjes. De Kidsriver campingbedjes zijn een echte aanrader. Dankzij het lichte gewicht en het handige opvouwsysteem neem je deze gemakkelijk overal mee naartoe.

Campingbed accessoires

Het bestellen van jouw favoriete Kidsriver producten doe je heel eenvoudig online via onze webshop. Je bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuisbezorgd, mits je op een werkdag voor 20.00 uur besteld en direct online betaald hebt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Vicky Campingbedje Matras Klein

  Dit Kidsriver Vicky Campingbedje Matras Klein is geschikt voor het bovenste deel van het Kidsriver Vicky Campingbedje. Het matrasje biedt optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt!
  26,95
 • Quick view

  Kidsriver Vicky Campingbedje Matras Groot

  Dit Kidsriver Vicky Campingbedje Matras Groot is geschikt voor het onderste deel van het Kidsriver Vicky Campingbedje. Het matrasje biedt optimale ondersteuning en zorgt ervoor dat je kindje nog lekkerder slaapt!
  34,95
2 Resultaten