campingbedje kees, kees campingbedje, kees campingbed

KEKK campingbedje

De KEKK campingbedjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Welke functies vind jij belangrijk? Alle Kees campingbedjes voldoen aan de Europese veiligheidsnorm dus je kunt je kindje met een gerust hart in een campingbed van KEKKlaten slapen.

Lees meer...

Van alle gemakken voorzien

Met een KEKK campingbedje komt je kindje niets tekort want de campingbedjes zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn zelfs exemplaren verkrijgbaar met een kruipluik en met wieltjes. Een kruipluik is alleen vanaf de buitenkant open te maken en biedt je kindje de mogelijkheid om zelf uit het campingbedje te kruipen. Dat voorkomt de onveilige situatie wanneer je kindje zelf wil proberen om over de rand heen te klauteren.

Bestel online

Heb jij je oog laten vallen op een KEKK campingbedje? Bestel jouw favoriete model dan online via Babypark.nl. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan wordt het KEKK campingbed in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Zo kun je bij Babypark uitgebreid winkelen vanuit huis, terwijl je geniet van een kop heerlijke koffie op de bank.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    KEKK Easyfold Campingbed Multi Zwart

    Het KEKK Easyfold Campingbed Multi Zwart neem je eenvoudig mee op vakantie of wanneer je kindje uit logeren gaat bij oma en opa. Na gebruik vouw je het bedje met één hand eenvoudig in tot een compact pakket.
    149,-
1 Resultaten
Trustpilot