CBW erkend

Wij zijn aangesloten bij het CBW, dit betekent onder andere dat je in geval van faillissement altijd bent verzekerd van je aanbetaling.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor jou van belang zijn als je iets koopt. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Je aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. En pas bij levering (en niet eerder) betaalt u het volledige bedrag. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan ben je in de meeste gevallen je aanbetaling niet kwijt*. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie. En mocht je een klacht hebben en er samen met ons niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Je rechtsbescherming is dus optimaal.

Wij als CBW-erkende winkel bieden jou als consument 3 garanties

1. Extra garantie: CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie.
2. Veilig (aan)betalen: je kunt zonder risico aanbetalen*. Het restantbedrag betaal je pas bij aflevering.
3. Onpartijdige klachtafhandeling: mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen.