Chicco

 

Een kind laten glimlachen is het mooiste beroep ter wereld. Dit is het uitgangspunt van Chicco. En Chicco heeft geluk, want elke dag bedenkt Chicco hoe ze een kind gelukkig gaan maken. Elke wandelwagen, elk stukje speelgoed, elk kledingstuk, elke zuigfles, elk slabbetje van Chicco wordt ontworpen met één enkel doel: Om het kind te laten glimlachen. Voor Chicco is dat het allerbelangrijkste. Het Chicco observatorium volgt de ontwikkeling van het kind in zijn eerste levensjaren in samenwerking met mama's, artsen, kinderverzorgster, verenigingen en kinderdagverblijven om eenvoudige, veilige en specifieke producten van Chicco voor te stellen voor elke fase van zijn groei.

 


Chicco SpeelgoedChicco biedt het kind speelgoed aan dat ontworpen is met kleuren en contrasten die de ontwikkelingen van de zintuigen stimuleren.

Vanaf de geboorte
Bij de geboorte is het zicht van de baby nog niet volledig ontwikkeld. Het ziet enkel de dingen die dicht bij zijn, ook kan het kind hele felle kleur contrasten onderscheiden. Chicco heeft speelgoed voor de eerste levensmaand dan ook met veel felle kleur contrasten ontworpen.

Vanaf 3 maanden
Vanaf 3 maanden gaat het kind dingen herkennen, ook gaat het de kleuren onthouden.
Daarom heeft Chicco speelgoed het kleurenschema uitgebreid met nog meer kleurtjes.
Zo traint het kind herkenning op zijn eigen

Vanaf 9 maanden
Het kind gaat nu, na 9 maanden, zich steeds meer op de beweging richten, ook het ruiken en voelen gebruikt het kind om voorwerpen te herkennen. Bij Chicco speelgoed heeft het speelgoed meerdere vlakken, kleuren, vormen en verschillende speel mogelijkheden op één Chicco speelgoed.

Vanaf 12 maanden
Rond deze leeftijd heeft het kind het volledige gezichtsvermogen, het onderscheidt cirkels, vierkanten en vooral de kleuren. Daarom blijft er op het Chicco speelgoed veel kleurtjes zitten, maar nu ook geluiden, woorden en vormen. Zo is het Chicco speelgoed goed voor het kind te herkennen.

Chicco BuggyChicco Lite Way
De Chicco Lite Way is mooie buggy die gemakkelijk is in gebruik. De Lite Way is ultralicht en compact, en dat maakt deze buggy ideaal voor in de stad. Het frame van de Lite Way weegt slechts 6,9 kg. De Chicco Lite Way is vanaf de geboorte te gebruiken.
De rugleuning van de Chicco Lite Way is met één hand verstelbaar in 5 verschillende standen en kan volledig neergeklapt worden. De bekleding van de Lite Way is geheel verwijderbaar en kan gewassen worden. Het boodschappenmandje kan op 2 manieren gebruikt worden: als rugzak voor de ouder of als boodschappenmand onder de wandelwagen. Bij de Chicco Lite Way zit een zonnekap en regenscherm.

Eigenschappen Chicco Liteway
- Praktisch en handig: als buggy is ingeklapt neemt hij weinig ruimte in beslag.
- Verstelbaar met één hand: compleet te verstellen zonder dat je kindje het merkt.
- Boodschappenmand: boodschappenmand kan in een handomdraai een handige rugzak worden.
- Te gebruiken vanaf de geboorte 
- Wasbare bekleding Inclusief zonnekap en regenscherm

Chicco CampingbedjeChicco Bye Byes
Het Paraplubedje van Chicco is een ideaal en handig bedje. Door middel van de bijgeleverde tas is deze gemakkelijk mee te nemen. Het bedje wordt met een matrasje geleverd. Zo ligt je kindje lekker zacht en warm. Door de twee wieltjes kan de Chicco Bye Byes gemakkelijk verplaatst worden. Ook als deze in ingevouwen. Aan de zijkant van het paraplubedje zit een leuke tas in de vorm van een bloem of lieveheersbeestje. Hierin kan heel handig de pyama en lievelingsknuffel van je kindje worden meegenomen. De zijkanten van het paraplubedje Bye Byes kunnen geopend worden door middel van een ritssluiting. Dit is handig voor als je kindje wat ouder is en zelf het bed uit kan komen.