Feestartikelen

Verwacht je binnenkort een baby? Zoek dan een aantal leuke feestartikelen uit voor de babyshower. Bij ons vind je al het decoratiemateriaal dat je nodig hebt voor een vrolijke babyshower: van kleurrijke slingers tot roze en blauwe ballonnen.

Lees meer...

Slingers en ballonnen

Wij verkopen slingers met vlaggetjes, letters of dieren. Combineer deze met een paar leuke ballonnen en de kamer ziet er heel feestelijk uit. Onze ballonnen zijn bedrukt met teksten als ‘Hoera’ en ‘Jongen’ of met baby gerelateerde afbeeldingen zoals een speen.

Andere feestartikelen

Een andere optie is een grote gevelvlag met de tekst ‘Een jongen’. Als je deze buiten hangt, zien mensen meteen dat er in dit huis een jongetje geboren is. Wil je in de woonkamer een lijntje ophangen met daaraan de kaarten die jullie ontvangen hebt bij de geboorte van jullie kindje? Koop dan handige, kleine knijpertjes.

Lees minder...
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Beschrijfbare Ballonnen 6 Stuks

  De Ootje Kadootje Clouds Beschrijfbare Ballonnen worden geleverd per 6 stuks zijn erg leuk als versiering bij een babyshower, geboorte of kraamfeest. Op de witte vlakken is ruimte voor een persoonlijke boodschap.
  2,50
 • Quick view

  Bink Bedding Stars Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Stars Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De mooie vlaggenlijn is beschikbaar in verschillende maten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams Vlaggenlijn

  Met deze mooie LIFETIME Kidsrooms Sunset Dreams Vlaggenlijn vrolijk je de slaapkamer van je kindje helemaal op. De vlaggenlijn beschikt over mooie roze tinten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Vlaggenlijn

  Met deze mooie LIFETIME Kidsrooms Ocean Life Vlaggenlijn vrolijk je de slaapkamer van je kindje helemaal op. Verder beschikt de vlaggenlijn over mooie roze tinten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Vlaggenlijn

  Deze Bink Bedding Indiana Vlaggenlijn als decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De vlaggenlijn is leverbaar in verschillende maten en is gemaakt van stof. De vlaggetjes zijn voorzien van een mooie print.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Sil Vlaggenlijn

  Deze Bink Bedding Sil Vlaggenlijn als decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De vlaggenlijn is leverbaar in verschillende maten en is gemaakt van stof. De vlaggetjes zijn voorzien van een mooie print.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Bo Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Bo Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De stijlvolle vlaggenlijn is beschikbaar in verschillende maten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Dees Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Dees Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De kleurrijke vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende maten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Max Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Max Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De mooie vlaggenlijn is beschikbaar in 2 verschillende maten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Ootje Kadootje Nijntje Ballon 5 Stuks

  Met de Ootje Kadootje Nijntje Ballon 5 Stuks maak je de babyshower helemaal compleet. Daarnaast kun je de ballonnen ook heel leuk ter versiering gebruiken als er een kindje is geboren.
  5,50
 • Quick view

  Bink Bedding Daan Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Daan Vlaggenlijn als stijlvolle toevoeging voor de baby- of kinderkamer. De vlaggenlijn is verkrijgbaar in 2 maten en is leuk te combineren met andere producten van Bink Bedding.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Bink Bedding Rainbow Vlaggenlijn

  Gebruik deze Bink Bedding Rainbow Vlaggenlijn als stijlvolle decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De mooie vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  19,95

 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Prikkers 24 Stuks

  Traktaties worden extra feestelijk met de Ootje Kadootje Cloud Prikkers. De prikkers zijn perfect te combineren met de andere Ootje Kadootje artikelen. Ideaal voor een kraambezoek, kraamfeest of babyshower.
  2,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Ballon 12 Stuks

  Met de Ootje Kadootje Clouds Ballon 12 Stuks maak je de babyshower helemaal compleet. Daarnaast kun je de ballonnen ook heel leuk ter versiering gebruiken als er een kindje is geboren.
  6,99
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Servetten 12 Stuks

  De Ootje Kadootje Clouds Servetten zijn perfect voor een babyshower, kraamvisite of kraamfeest. De servetten worden geleverd per 12 stuks en zijn perfect te combineren met de andere artikelen van Ootje Kadootje.
  2,75
 • Quick view

  Ootje Kadootje Nijntje Letterslinger

  Is er een baby geboren? Dan is de Ootje Kadootje Nijntje Letterslinger ideaal. De feestelijke letterslinger is uitsluitend geschikt voor binnenshuis en is ook leuk bij een kraamfeest of babyshower!
  3,75
 • Quick view

  Roommate Hip Hip Hurra Vlaggenlijn

  Met deze mooie Roommate Hip Hip Hurra Vlaggenlijn is het altijd feest! Gebruik de vlaggenlijn tijdens een feestje of als decoratie in de baby- of kinderkamer. De vlaggenlijn is 3 meter lang.
  27,-
 • Quick view

  Ootje Kadootje Gender Reveal Ballon XL

  De Ootje Kadootje Gender Reveal Ballon XL zorgt voor een leuk verrassingselement op de gender reveal party. Binnen in de ballon zit roze of blauwe confetti die pas zichtbaar wordt als de ballon kapot wordt geprikt.
  6,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Glitter Rainbow Guirlande Mint

  Met de Ootje Kadootje Glitter Rainbow Guirlande Mint geef je de babyshower een feestelijke touch, helemaal in stijl van het feestje. Details als zoals deze guirlande maken de aankleding van een babyshower compleet.

  2,75

  1,95

 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds Vlaggenlijn

  Is er een baby geboren? Dan is de Ootje Kadootje Clouds Vlaggenlijn ideaal. De vlaggenlijn is 6 meter lang en is uitsluitend geschikt voor binnenshuis. De vlaggenlijn is ook leuk bij een kraamfeest of babyshower!
  5,50
 • Quick view

  Ootje Kadootje Glitter Stars Wensletterlijn Blue

  De Ootje Kadootje Glitter Stars Wensletterlijn Blue is voorzien van de tekst “hello baby boy“. Deze letterslinger is heel geschikt voor de versiering van het huis bij de geboorte van een kind of een kraamfeest of babyshower.
  3,30
 • Quick view

  Ootje Kadootje Clouds XL Letterslinger

  Is er een baby geboren? Dan is de Ootje Kadootje Clouds XL Letterslinger ideaal. De feestelijke XL letterslinger is uitsluitend geschikt voor binnenshuis en is ook leuk bij een kraamfeest of babyshower!
  2,49
 • Quick view

  Roommate Kite Vlaggenlijn Multi Pastel

  De Roommate Kite Vlaggenlijn Multi Pastel is een vrolijke slinger die je eenvoudig kan ophangen. Aan de slinger hangen schattige strikjes in verschillende kleuren. De slinger is 185 cm lang en kan in de wasmachine.
  27,-
 • Quick view

  Smallstuff Animal Vlaggenlijn

  De Smallstuff Animal Vlaggenlijn is een vrolijke kleurrijke slinger die je eenvoudig kan ophangen. Aan de slinger hangen vlaggetjes in verschillende kleuren en schattige dieren. De slinger is 240 cm lang.
  29,95
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot