Cam Cam Copenhagen feestartikelen

Vier elke dag een feestje met de feestartikelen van Cam Cam Copenhagen! De perfecte decoratie artikelen voor een vrolijke kinderkamer. Met een vlagenlijn maak je van een kale muur meteen een echte eyecatcher. Ook boven een commode is een vlaggenlijn een echte blikvanger. De warme kleurtinten van Cam Cam zijn perfect te combineren met andere kleuren. Ontdek ons assortiment met Cam Cam feestartikelen op deze pagina.

Lees meer...

Cam Cam Copenhagen vlaggenlijn combineren

De Cam Cam Copenhagen feestartikelen maken een feestje helemaal compleet. Je kunt de Cam Cam Copenhagen feestartikelen goed combineren met andere artikelen van Cam Cam Copenhagen. Je maakt zo een mooi geheel met alle artikelen van Cam Cam Copenhagen. De vlaggenlijnen van Cam Cam Copenhagen mogen dus zeker niet missen op een feestje. Omdat de artikelen gemaakt zijn van duurzaam materiaal heb je er jarenlang plezier van.

Cam Cam Copenhagen feestartikelen bestellen

De Cam Cam Copenhagen feestartikelen zijn te verkrijgen verschillende kleuren en vormen en stralen dan ook vrolijkheid uit. Je kunt bijvoorbeeld ook een thema feestje doen. Vind de leukste feestartikelen voor je feestje bij Cam Cam Copenhagen. De artikelen zijn zowel online als in onze megastores verkrijgbaar. In de productbeschrijvingen lees je meer informatie over bijvoorbeeld afmetingen. Plaats vandaag nog je bestelling en profiteer van onze laagste prijsgarantie!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Slinger Ocean

  Aan de Cam Cam Slinger Ocean hangen figuurtjes in verschillende kleuren De slinger is ideaal te combineren met andere items van Cam Cam en maakt de kamer helemaal af. De slinger is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,-
 • Quick view

  Cam Cam Vlaggenlijn Mix Green

  De Cam Cam Vlaggenlijn Mix Green is een vrolijke en kleurrijke slinger die je eenvoudig kan ophangen. Aan de slinger hangen vlaggetjes in verschillende kleuren en printjes. De slinger is 230 cm lang.
  24,90
 • Quick view

  Cam Cam Slinger Mix Mustard

  Aan de Cam Cam Slinger Mix Mustard hangen blaadjes in verschillende kleuren De slinger is ideaal te combineren met andere items van Cam Cam en maakt de kamer helemaal af. De slinger is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,90
3 Resultaten