Done by Deer feestartikelen

Done by Deer heeft erg leuke feestartikelen. Je kunt alle Done by Deer feestartikelen gemakkelijk bekijken op Babypark.nl. Hier vind je de feestartikelen vinden waar jij naar op zoek bent.

Lees meer...

Sfeervolle Done by Deer feestartikelen

Met de Done by Deer feestartikelen breng je echt de gezellige feest sfeer in huis. Je kunt de feestartikelen gebruiken bij een geboorte of verjaardag. Er hangen verschillende soorten dieren aan de Done by Deer slingers. De kleuren zijn zacht en hebben een lieve uitstraling. Met de Done by Deer feestartikelen maak je het feestje helemaal compleet.

Materiaal van de Done by Deer feestartikelen

De Done by Deer feestartikelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de Done by Deer feestartikelen dan ook erg goed is. Je kunt de Done by Deer slinger ophangen waar je maar wilt en is goed te bevestigen. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten van de bestelling.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Done by Deer Guirlande Blue

    Met de Done by Deer Guirlande creëer je een gezellige feestsfeer in huis. Aan de slinger hangen verschillende soorten dieren. Het kan worden gebruikt voor een geboorte of verjaardag.
    15,95
1 Resultaten