Flexa feestartikelen

Dat je met het merk Flexa prachtige babykamers en kinderkamers in kunt richten is geen geheim. Naast kleurrijke en moderne meubels vind je bij Flexa ook decoratie om een kinderkamer helemaal mee af te maken. Om van iedere dag een feestje te kunnen maken zijn feestartikelen perfecte decoratie voor een kinderkamer. Want welk kind wil er nu niet iedere dag slingers in zijn of haar babykamer? Ontdek het assortiment met Flexa feestartikelen op deze pagina.

Lees meer...

Babykamer richt je in met Flexa

Op deze pagina vind je Flexa feestartikelen. De perfecte decoratie voor een babykamer als je het ons vraagt! Natuurlijk kun je de feestartikkelen zoals een slinger en vlaggenlijn ook gebruiken voor een feestje. Maar 365 dagen per jaar feest in de babykamer is geen gek idee toch? Dankzij de duurzame materiaalkeuze heb je jarenlang plezier van de Flexa feestartikelen.

Flexa online bestellen

Bij Babypark vind je niet alleen een ruim assortiment aan Flexa meubels, ook voor de bijbehorende accessoires en decoratie artikelen kun je bij ons terecht. In onze megastores vind je diverse Flexa items terug als showmodel. Wil je een artikel graag in het echt zien voorat je een bestelling plaatst? Neem voor je winkelbezoek even contact met ons op zodat we kunnen controleren of het desbetreffende item in jouw favoriete Babypark winkel aanwezig is. Het volledige assortiment van Flexa is ook online te bestellen. Alle bestellingen worden vanaf 20 euro gratis thuisbezorgd.

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Flexa Slinger voor Classic House Light / Dark Misty Rose

    De Flexa Slinger voor Classic House Light / Dark Misty Rose versiert het Classic House van dit merk maar kan uiteraard ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Een leuke slinger met verschillende kleuren.
    35,-
1 Resultaten