Een feestelijke Taftan geboorteslinger

 

Een Taftan geboorteslinger verklapt of het een jongen of een meisje is

Lees meer...

Taftan geboorteslingers zijn leuk om op het raam te hangen net na de geboorte van je zoon of dochter. Zo kunnen de buren gelijk meegenieten van het wonder van het nieuwe leven wat bij hen in de buurt erbij is gekomen. Er zijn veel verschillende geboorteslingers. De geboorteslinger van Taftan heeft letters met een patchworkachtige versierde opdruk. De spreuken zijn zowel in Nederlands als Engels verkrijgbaar. Bekijk de totale aanbieding kinderartikelen hier op Babypark.

 

Een decoratieve Taftan naamslinger in vrolijke letters

Een naamslinger van Taftan maakt iedereen bekend met de naam van de baby. Je kunt de Taftan naamslingers op naam van je kind bestellen. Taftan heeft zowel naam- als geboorteslingers in veel verschillende soorten. Bekijk ook de andere artikelen van dit topmerk Taftan op Babypark. Bij Babypark hier kun je dag en nacht online bestellen. Dus wil je nog iets leuks kopen? Je hoeft bij ons de deur niet uit.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Haakwerk Slinger

    De Taftan Haakwerk Slinger is een leuke decoratie bij een feestje. De slinger is vrolijkt de kamer helemaal op door de traditionele look. Verder is de slinger gemaakt van hoogwaardig materiaal.

    Normale prijs: 19,95

    Special Price 13,97

1 Resultaten