Een Inepien kapstok voor een gezellige kinderkamer

 

Handig en decoratief

Een baby- of kinderkamer probeer je natuurlijk zo leuk en gezellig mogelijk in te richten. Veel mensen kiezen voor een bepaalde stijl of bepaalde kleuren en stemmen daar alle accessoires op af. Dat geeft een mooi eenduidig en rustig beeld. Inepien kapstokjes zijn er in allerlei designs en daardoor is er altijd wel eentje die bij de kamer van jouw kindje past!

Lees meer...

Natuurlijk kun je een Inepien kapstop gewoon onder de 'grote' kapstok ophangen voor kinderjasjes. Maar het is juist leuk, origineel en handig om zo'n Inepein kapstokje op de kinderkamer te hangen. Nooit meer rondslingerende kleding: alle losse kleding hang je aan het kapstokje, handig en het is meteen opgeruimd.

 

Duurzaam materiaal

Inepien kapstokken zijn gemaakt van duurzaam materiaal en met veel aandacht voor detail afgewerkt. Door de twee oogjes aan de achterkant zijn ze blind op te hangen: dat staat wel zo netjes. Ook heel leuk om als kraamcadeau te geven!

Bij Babypark kun je online een Inepien kapstokje kopen. Het loont de moeite onze website in de gaten te houden, want regelmatig zijn ze in de aanbieding. Ook vind je bij ons allerlei andere merken kapstokken, zoals kleurrijke Lief kapstokjes en hippe Cools kapstokken.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Inepien Kapstok 3-Luik Grijs Poes, Hond, Muis

  Deze leuke Inepien kapstok 3-Luik Grijs Poes, Hond, Muis is aan de achterzijde voorzien van twee ophangrondjes voor blinde montage.
  24,95
 • Quick view

  Inepien Kapstok Vogel 5 Haaks

  Stijlvolle kapstok in de vorm van een tak met bladeren en 2 vogels. Het is gemaakt van mooi materiaal en makkelijk te bevestigen aan de muur.
  65,95
2 Resultaten