4 Resultaten
 • Quick view Kidsdepot Wandrek Metaal

  KidsDepot Wandrek Metaal Blue

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view Kidsdepot Dierenkop Zoo Raindeer

  KidsDepot Dierenkop Zoo Raindeer Pink

  Uit voorraad leverbaar
  34,95
 • Quick view KidsDepot Lino Wandhaak Leeuw

  KidsDepot Lino Wandhaak Leeuw

  Uit voorraad leverbaar
  18,95
 • Quick view KidsDepot Eli Wandhaak Olifant

  KidsDepot Eli Wandhaak Olifant

  Uit voorraad leverbaar
  10,95
4 Resultaten

KidsDepot kapstokken

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment KidsDepot kapstokken. Deze kapstokken zien er meestal heel bijzonder uit. Zo verkopen wij vaak KidsDepot wandrekken met ophanghaken en KidsDepot kapstokken in de vorm van een dierenkop. Neem de tijd om deze pagina uitgebreid te bekijken en laat je inspireren door alle bijzondere ontwerpen.

 

Kidsdepot kapstok in de vorm van een wandhaak

KidsDepot kapstokken in de vorm van een dierenkop zijn eigenlijk een wandhaak. Aan deze KidsDepot kapstokken kun je één item hangen. Deze wandhaken zien er bijvoorbeeld uit als een olifantenkop. Aan de slurf hang je dan een jas of een kledingstuk. Zo’n KidsDepot kapstok is vaak verkrijgbaar in bijzondere kleuren, zoals goud. Ook kun je meestal kiezen uit een meer neutrale kleur, zoals wit of zwart. Het is maar net wat je leuk vindt en wat het beste bij het interieur past.

 

Over KidsDepot

KidsDepot is een bijzonder sfeervol merk van accessoires voor de baby- en kinderkamer. Oogt de kamer nog wat kaal? Leg een paar KidsDepot kussentjes in een stoel neer en de kamer van je kindje ziet er meteen een stuk gezelliger uit. Naast een kapstok van KidsDepot is ook een KidsDepot klamboe of lamp een echte aanrader. Van KidsDepot is vaak ook comfortabel en sfeervol beddegoed te verkrijgen, zoals ledikantlakentjes. Hang aan het ledikant van je kindje een stijlvolle opbergzak om rondzwervend speelgoed gemakkelijk in op te bergen. Je vangt hiermee twee vliegen in ëën klap. Je legt knuffels en ander speelgoed gemakkelijk uit het zicht en je hebt ook meteen een leuke accessoire voor de aankleding van de kamer. Koop vandaag nog een mooie KidsDepot kapstok en andere items online via onze webshop en profiteer van onze Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen jouw bestelde kapstok van KidsDepot zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen al de volgende dag.