2 Resultaten
 • Quick view Kidsmill Boom Kapstok

  Kidsmill Boom Kapstok

  Uit voorraad leverbaar
  65,-
 • Quick view Kidsmill Kapstok Hert

  Kidsmill Kapstok Hert

  Uit voorraad leverbaar

  75,-

  55,-

2 Resultaten

Kidsmill Kapstokken

 

Een kinderkapstok kan je mooi in de gang aan de muur plaatsen zodat je kindje leert om zijn of haar jas zelf op te hangen. Naast dat je jassen aan een kapstok kunt ophangen kan een kapstok ook dienen voor het ophangen van kleertjes, badcapes of accessoires zoals kettingen en paraplu’s.

 

Vrolijke kapstokken van Kidsmill

Bij Babypark zijn kapstokken van Kidsmill te verkrijgen. De Kidsmill kapstokken zijn gemaakt van multiplex en makkelijk in elkaar te zetten of op te hangen door de voorgeboorde gaten. De Kidsmill kapstokken zijn geïnspireerd door de natuur, zo is er een staande Kidsmill kapstok in de vorm van een boom en een Kidsmill kapstok in de vorm van een hertenkop die je aan de muur kunt hangen. Beide Kidsmill kapstokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Over Kidsmill

Kidsmill levert een complete collectie aan babymeubels- en producten. Zo zijn er bij Babypark complete Kidsmill babykamers te koop, maar ook de Kidsmill Up! Kinderstoel, Kidsmill wipstoelen en Kidsmill speelkisten. Naast Kidsmill babykamers heeft Kidsmill ook een complete collectie aan Kidsmill peuter- en tienerkamers te koop. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.