Nijntje kapstokje kopen?

 

Babykamer vol Nijntjes

Sinds het eerste Nijntje-boekje van de hand van geestelijk vader Dick Bruna in 1955 in de winkels verscheen, is Nijntje niet meer weg te denken uit de wereld van onze kinderen. Nijntje is niet alleen terug te vinden in talloze verhalenboekjes over haar avonturen, maar Nijntje en haar vriendjes sieren ook babykleding, speelgoed, boxkleden, fotolijstjes, en nog veel meer!

Lees meer...

Nijntje staat symbool voor onschuld en het is dan ook geen wonder dat Nijntje de wacht houdt in babykamertjes door het hele land. Bij Babypark vind je, zowel online als in onze winkels, heel veel inspiratie om het kamertje van jouw kindje helemaal in Nijntje-stijl in te richten. Jouw favoriete Nijntje-items gespot? Wij hebben altijd wel een aantrekkelijke aanbieding!

 

Nijntje kapstokjes

In zo'n Nijntje-kamer mag een Nijntje kapstok natuurlijk niet ontbreken! Je hangt er badcapes, handdoeken en kleertjes aan op. Maar ook wanneer baby's kamertje een ander thema krijgt, is een rijtje Nijntje kapstokken op kinderhoogte een prachtige blikvanger in de hal!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Kapstok Zilver

  Leuke kapstok met een zilveren Nijntje afbeelding om in de slaapkamer van je kind te hangen. Met behulp van de kapstok zijn de jassen, mutsen en tassen snel opgeruimd.

  12,99

  11,95

 • Quick view

  Nijntje Jashaak Oranje

  Met dit jashaakje van Nijntje heb je geen last meer van rondslingerende jassen en tassen.

  2,95
 • Quick view

  Nijntje Muurhaak

  Met deze houten Nijntje Muurhaak voorkom je rondslingerende jassen en tassen. De haak heeft een eenvoudig ontwerp en is geschikt voor elke ruimte. De muurhaak is in 3 verschillende maten verkrijgbaar.
  5,99
 • Quick view

  Nijntje Jashaak Zilver

  Met dit jashaakje van Nijntje heb je geen last meer van rondslingerende jassen en tassen.

  2,95
4 Resultaten