6 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Clu-Clu Rotan Krukje

  De slaapkamer opvrolijken met deze mooie accessoire? De krukjes van het merk KidsDepot zijn een echte must-have voor de allerkleinsten. Het krukje heeft een origineel design en is voorzien van een webbing zitgedeelte.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 19,95

 • Quick view

  KidsDepot Ayo Rotan Stoeltje

  De KidsDepot Ayo Rotan Stoeltje is een leuk stoeltje wat gemaakt is van rotan materiaal. Met het design haal je de tijd van vroeger weer in huis. Een leuk en comfortabel stoeltje voor je kindje.
  79,95
 • Quick view

  KidsDepot Ava Rotan Stoeltje Webbing

  De KidsDepot Ava Rotan Stoeltje Webbing is een leuk stoeltje wat gemaakt is van rotan materiaal. Met het design haal je de tijd van vroeger weer in huis. Een leuk en comfortabel stoeltje voor je kindje.
  79,95
 • Quick view

  KidsDepot Original Krukje Hout / Metaal

  Het KidsDepot Original Krukje Hout / Metaal is een krukje in een industriële look. De combinatie hout en metaal maakt het deze stijl. Het kan als tafel of krukje functioneren en staat erg leuk in verschillende ruimten van het huis

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 49,99

 • Quick view

  KidsDepot Dim Stoel Naturel

  De KidsDepot Dim Stoel Naturel is perfect te combineren met andere producten van KidsDepot. Verder is de stoel gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik. Voorzien van een stijlvol design.
  59,98
 • Quick view

  KidsDepot Dim Kruk Naturel

  De KidsDepot Dim Kruk Naturel is perfect te combineren met andere producten van KidsDepot. Verder is de stoel gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik. Voorzien van een stijlvol design.

  59,98

  49,95

6 Resultaten
Trustpilot