Aerosleep kussen

 

Voor alle slaapbenodigdheden voor jouw kleine ben je bij Babypark aan het juiste adres. Zo hebben we van het gerenommeerde merk Aerosleep ook kussens die door slimme innovaties een veilige, praktische en hygiënische oplossing vormen. Door onze grote voorraden online en in onze megastores heb je de Aerosleep kussen voor jouw baby ook in spoedig in huis

 

Lees meer...

Kussens van Aerosleep met 3D-honinggraatstructuur

Een gevaar voor baby’s is dat ze in hun slaap op hun buik draaien. Op die manier kan hun gezicht het kussen raken en wordt ademen bemoeilijkt. Aerosleep maakt gebruik van een slimme 3D-honinggraatstructuur waardoor luchtdoorlaatbaarheid wordt gegarandeerd. Zo kan jouw baby nog steeds ademhalen ook al ligt het met zijn of haar mond op het kussen. Een veilige gedachte. Daarnaast is het ook een praktisch kussen omdat het twee vullingen heeft die je apart kunt gebruiken of combineren waardoor je het aan kunt passen aan de groei van jouw kindje. Uiteraard ligt jouw kindje ook comfortabel op het zachte kussen dat geschikt is voor wieg en ledikant (60x120). Je kunt het kussen op 60 graden wassen.

 

Bestellen Aerosleep kussens

Het bestellen van een veilig en comfortabel Aerosleep kussen is heel eenvoudig via onze webshop. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Voor alle bestellingen uit ons assortiment met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer geldt tevens dat de verzending gratis is. Je betaalt ook nooit teveel want op alle artikelen geldt onze laagsteprijsgarantie. Je kunt de kussens van Aerosleep en al onze andere slaapartikelen ook komen bekijken in een van onze megastores die je verspreid door Nederland kunt vinden. Op onze website vind je de locaties en adresgegevens. Je kunt daar ook terecht bij ons team van verkoopspecialisten. Het team helpt je met al jouw vragen en geeft deskundig advies. aankleedkussenhoes en andere BamBam producten online via onze webshop!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Kussen

  Een veilig Aerosleep kussen met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. Het kussen beschikt over 2 vulling om samen of apart te gebruiken.

  39,99

  29,99

 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop Small 30 x 46 cm

  Een veilig Aerosleep kussensloop met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. De kussensloop is speciaal gemaakt voor het Aerosleep kussen en gemaakt van 100% polyester.
  9,99
 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop Medium 35 x 50 cm

  Een veilig Aerosleep kussensloop met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. De kussensloop is speciaal gemaakt voor het Aerosleep kussen en gemaakt van 100% polyester.
  12,50
 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop 60 x 70 cm

  Een kussensloop waar de lucht vrij door circuleert. De warme lucht van het gezicht en de nek wordt afgevoerd, de frisse lucht vanuit de omgeving aangebracht.
  34,99
4 Resultaten