Aerosleep Kussens en Kussenhoezen

Laat je kindje slapen op een veilig Aerosleep kussen. Dankzij de open 3D-honingraatstructuur kan je kindje op het kussen zoveel mogelijk vrij blijven ademen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Aerosleep kussenslopen en kussens.

Lees meer...

Praktische details van een Aerosleep kussen

Een Aerosleep kussen en een Aerosleep kussensloop zijn niet alleen heel veilig, maar ook heen hygiënisch. Dankzij de grote luchtdoorlaatbaarheid, wordt er telkens weer frisse lucht aangevoerd. Een Aerosleep kussensloop is in principe uitwasbaar in de wasmachine, in veel gevallen zelfs op maximaal 60 graden. Mocht het kussensloop vies worden, dan kun je het dus heel gemakkelijk uitwassen. Sommige Aerosleep kussens hebben meerdere vullingen. Je kunt het kussen telkens aanpassen aan de grootte van je kindje. Zo’n Aerosleep kussen groeit dus als het ware met je kindje mee. Meer informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Aerosleep

Aerosleep creëert een zo veilig mogelijke slaapomgeving voor je kindje. Aerosleep beddengoed en matrassen zijn voorzien van een speciale 3D structuur. Door deze honingraatstructuur wordt de lichaamswarmte van je kindje afgevoerd en wordt er weer nieuwe lucht aangevoerd. Hierdoor heeft je kindje het niet te warm en is er altijd een goede luchtdoorlaatbaarheid. Het is niet aan te raden om je kindje in de eerste periode na de geboorte op de buik te laten slapen. Maar mocht je kindje wel op de buik liggen, dat zorgt een Aerosleep matras er zoveel mogelijk voor dat je kindje wel door kan blijven ademen. De kans op verstikking wordt door het Aerosleep matras tot een minimum beperkt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Aerosleep kussen of een Aerosleep kussensloop online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten. Daarnaast profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop Small 30 x 46 cm

  Een veilig Aerosleep kussensloop met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. De kussensloop is speciaal gemaakt voor het Aerosleep kussen en gemaakt van 100% polyester.
  10,95
 • Quick view

  Aerosleep Kussen

  Een veilig Aerosleep kussen met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. Het kussen beschikt over 2 vulling om samen of apart te gebruiken.

  39,99

  29,95

 • Quick view

  Aerosleep Kussensloop Medium 35 x 50 cm

  Een veilig Aerosleep kussensloop met open 3D-structuur waarop het hoofdje van je kindje comfortabel ligt. De kussensloop is speciaal gemaakt voor het Aerosleep kussen en gemaakt van 100% polyester.
  12,95
3 Resultaten
Trustpilot