Een Baby's Only kussen voor je baby kopen

 

Kussens voor decoratie

Voor een aanbieding Baby's Only kussentjes ben je bij Babypark aan het juiste adres. Wij hebben een ruim online assortiment in diverse decoratiestukken. In ons assortiment zit vast iets wat jij zoekt.

Lees meer...

Leuke prints, mooie kleuren en zachte materialen. Een Baby's Only kussentje is een lust voor elke babykamer. De prints en kleuren zijn divers waardoor er voor elke stijl een kussen te vinden is.

 

Afmetingen van kussens van Baby's Only

De Baby's Only kussens hebben een langwerpig of een vierkant model en zijn in het formaat 60x30 cm, 40x40 cm en 50x60 cm te verkrijgen. De kussens zijn gemaakt van katoen, waarbij bij sommige modellen een gebreid middenstuk met een strikje aanwezig is. Kijk ook eens bij de andere merken op het gebied van decoratie die wij op onze website aanbieden.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Sky Kussen 60 x 30 cm

  Dit Baby's Only Sky Kussen 60 x 30 cm is perfect te combineren met andere producten van de Sky collectie van Baby's Only. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Kussen 40 x 40 cm

  Dit Baby's Only Classic Kussen 40 x 40 cm geeft een stijlvolle uitstraling aan het interieur. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd inclusief vulling.
  36,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Kussen 60 x 30 cm

  Dit Baby's Only Sparkle Kussen 60 x 30 cm geeft een stijlvolle uitstraling aan het interieur. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd inclusief vulling.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 33,96

 • Quick view

  Baby's Only Classic Kussen 60 x 30 cm

  Dit Baby's Only Classic Kussen 60 x 30 cm geeft een stijlvolle uitstraling aan het interieur. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd inclusief vulling.

  Normale prijs: 36,95

  Special Price 31,41

 • Quick view

  Baby's Only Kabel Kussen 60 x 30 cm

  Dit Baby's Only Kabel Kussen 60 x 30 cm geeft een zachte uitstraling aan het interieur. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd inclusief vulling.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 32,26

5 Resultaten
Trustpilot