8 Resultaten
 • Quick view Colorique Bindi Rol Kussenhoes

  Colorique Bindi Rol Kussenhoes

  Uit voorraad leverbaar
  34,95
 • Quick view Colorique Bindi Kussenhoes Hartje

  Colorique Bindi Kussenhoes Hartje

  Uit voorraad leverbaar
  35,95
 • Quick view Colorique Bindi Kussenhoes Pompon

  Colorique Bindi Kussenhoes Pompon

  Uit voorraad leverbaar
  21,95
 • Quick view Colorique Bindi Gevuld Hart Kussen

  Colorique Bindi Gevuld Hart Kussen

  Uit voorraad leverbaar
  32,95
8 Resultaten

Colorique kussen

Op zoek naar leuke kussentjes voor kinder- of tienerkamer? Bij Babypark hebben we geweldige kussens in de aanbieding. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze Colorique kussens.

 

Kleurige oppepper Is jouw tiener uitgekeken op zijn of haar kinderachtige kamertje? Het aanschaffen van leuke accessoires is de snelste manier om een kinderkamer te pimpen. Deze kleurige Colorique kussentjes zijn ideaal om een saai bed om te toveren in een gezellige bedbank. Kies een paar fleurige exemplaren voor een feestelijk effect. Wil je een complete make-over? Dan verf je de muren in een bijpassende kleur!

 

Kussengevecht Kinderen kunnen niet genoeg kussens hebben. Op de kussens van Colorique kunnen ze heerlijk relaxen terwijl ze een telefoongesprek voeren of zitten te gamen. En blijft er iemand slapen? Ook dan komen de Colorique kussens prima van pas. Wees dan wel voorbereid op een Colorique kussengevecht! De Colorique kussentjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen om eindeloos te variëren. Heb jij al een mooi Colorique kussentje uitgezocht? Of gaat je voorkeur misschien uit naar een andere stijl? Bij Babypark kun je ook kussens van andere merken online kopen. Damai en Happy Baby hebben bijvoorbeeld ook geweldige kussens in hun assortiment!