Flexa kussens en hoezen

Pimp de woonkamer of kinderkamer op met een fraai Flexa kussen. Een Flexa kussen staat leuk op de bank in de woonkamer of op de schommelstoel in de babykamer. Je vindt altijd wel een plekje voor een Flexa kussen! Kijk snel verder voor ons complete assortiment Flexa kussens en zoek het Flexa decoratie kussen van jouw wensen uit!

Lees meer...

Een mooi en comfortabel Flexa sierkussen

Flexa kussens voelen heel comfortabel aan. Deze kussen zijn fijn om bijvoorbeeld tegenaan te zitten of te liggen. Onze Flexa sierkussens zijn uitgevoerd in tinten die helemaal van deze tijd zijn. Meestal heb je de keus uit meerdere tinten. In sommige gevallen is de voorkant van een Flexa sierkussen anders dan de achterkant. Je kunt dus kiezen welke kant van het kussen je bovenop legt. Ben je op één kant uitgekeken, dan leg je de andere kant bovenop. Het hoes van een Flexa sierkussen is meestal afneembaar en uit te wassen in de wasmachine.

Over Flexa

Flexa is een leuk label van decoratiemateriaal, speelgoed en meubels. Veel Flexa meubels zijn ‘flexibel’ te gebruiken. Ze hebben vaak meerdere verstelopties en zijn uitgebreid te mixen en te matchen met andere Flexa meubels. Van Flexa hebben wij ook regelmatig speelkeukens en -werkbanken in ons assortiment. Jouw gewenste decoratie kussen van Flexa bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Het bestelde decoratie kussen van Flexa komt dan zo snel mogelijk jouw kant op. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij het bestelde Flexa sierkussen meteen op de post. Meestal ontvang jij deze dan al de volgende dag bij je thuis.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Room Kussen Misty Rose 40 x 40 cm

  Het Flexa Room Kussen Misty Rose 40 x 40 cm is een kwalitatief en zacht kussen waar tegenaan gezeten kan worden. Het heeft een Scandinavische look en past heel leuk bij alle Flexa bedden. De hoes is wasbaar.
  19,-
 • Quick view

  Flexa Room Kussen Misty Rose 50 x 70 cm

  Het Flexa Room Kussen Misty Rose 50 x 70 cm is een kwalitatief en zacht kussen waar tegenaan gezeten kan worden. Het heeft een Scandinavische look en past heel leuk bij alle Flexa bedden. De hoes is wasbaar.
  35,-
 • Quick view

  Flexa Kussen Light / Dark Frosty Blue 40 x 40 cm

  De Flexa Kussen Light / Dark Frosty Blue 40 x 40 cm is een kwalitatief accessoire wat bestaat uit twee kleuren blauw. Het is een kussen waar heerlijk tegenaan gezeten kan worden en wat voor de sier ook leuk is!
  19,-
 • Quick view

  Flexa Kussen Light / Dark Frosty Blue 50 x 70 cm

  De Flexa Kussen Light / Dark Frosty Blue 50 x 70 cm is een kwalitatief accessoire wat bestaat uit twee kleuren blauw. Het is een kussen waar heerlijk tegenaan gezeten kan worden en wat voor de sier ook leuk is!
  35,-
4 Resultaten