Happy Horse Kussens

Maak de kamer van je kindje extra gezellig met Happy Horse kussens. Veel van onze Happy Horse kussens hebben de vorm van een dierenkop. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig Dikkie Dik kussen van Happy Horse. Zo’n kussen past helemaal binnen de belevingswereld van jouw kind. Bekijk snel deze pagina en laat je verrassen!

Lees meer...

Happy Horse kussen en knuffel inéén

Een Happy Horse kussen is in veel gevallen een kussen en knuffel ineen. Dat maakt een kussen van Happy Horse zo bijzonder. Het is leuk om naast een kussen van Happy Horse ook nog een aantal knuffels van Happy Horse te bestellen. Combineer een Dikkie Dik kussen bijvoorbeeld met Dikkie Dik knuffels. Zo maak je van de babykamer een echte themakamer.

Over Happy Horse

Happy Horse staat bekend om een verzameling knuffelige huisdieren en accessoires die altijd leiden tot een glimlach of een giechel. Wij hebben de leukste Happy Horse knuffels en knuffeldoekjes in ons assortiment: van Happy Horse beren en konijnen tot walvissen en lama’s. Dat de ontwerpers van Happy Horse gevoel hebben voor humor, is vaak duidelijk aan de knuffels te zien. De knuffels vallen ook op door de aantrekkelijke kleuren en materialen. Elke keer weer weten de ontwerpers te verrassen met hun leuke designs. Orginaliteit is een belangrijk speerpunt van Happy Horse, evenals veiligheid. Elk Happy Horse kussen, knuffel en knuffeldoekje voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormering en draagt het CE-keurmerk. Bestel vandaag nog een mooi Happy Horse kussen en Happy Horse knuffels online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij jouw bestelling morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat het bestelde product bij ons voorradig is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Happy Horse Dikkie Dik Kussen

    Het Happy Horse Dikkie Dik Kussen is een leuk kussen uit de serie "Dikkie Dik" van Happy Horse. Perfect te combineren met de andere knuffels en speeltjes uit deze serie!
    20,99
1 Resultaten