KidsDepot Kussens

Maak de babykamer extra gezellig met een kussen van KidsDepot. Wij verkopen KidsDepot kussens in allerlei kleuren en vormen. Deze kussens hebben allemaal één ding gemeen: ze zien er heel bijzonder en origineel uit. Ook als je kindje wat ouder is, blijft zo’n kussen van KidsDepot heel leuk. Op deze pagina vind je ons complete assortiment KidsDepot kussens.

Lees meer...

KidsDepot donut kussen of een ander bijzonder kussen

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een KidsDepot kussen in een redelijk standaard vorm. Wij hebben ook regelmatig een KidsDepot donut kussen in ons assortiment. Je kindje zal zo’n kussen enig vinden! Een andere leuke optie is een KidsDepot kussen in de vorm van een dier. Denk bijvoorbeeld aan een kussen van KidsDepot in de vorm van een kreeft of krab. Zo’n kussen is niet alleen handig ter ondersteuning, maar ook om mee te knuffelen. Dit soort kussens hebben een verschillend formaat. Sommige kussens zijn ongeveer 48 cm lang, andere slechts 36 cm. Informatie over het formaat en andere details vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over KidsDepot

KidsDepot is een merk van accessoires voor de kinderkamer. KidsDepot kussens en andere accessoires zijn hip, kleurrijk en een tikkeltje eigenwijs. Alle items van KidsDepot komen heel speels over. Dat maakt KidsDepot zo leuk. Bekijk ook eens ons complete assortiment van KidDepot en laat je verrassen door alle bijzondere ontwerpen! KidsDepot kussens en andere producten zijn online te bestellen via onze webshop. Kleine accessoires van KidsDepot worden per post verstuurd. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij deze meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Grotere producten worden thuisbezorgd op een vooraf afgesproken moment. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Marnie Kussen 35 x 50 cm

  Dit KidsDepot Marnie Kussen 35 x 50 cm bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd met vulling.
  32,95
 • Quick view

  KidsDepot Gini Kussen Roze 40 x 40 cm

  Verrijk de baby-, kinder-, of woonkamer met een heerlijk zacht KidsDepot Gini Kussen Roze 40 x 40 cm. Dit kussen is mooi afgewerkt en voelt daarnaast lekker zacht aan.
  24,95
 • Quick view

  KidsDepot Izzel Kussen Tijger Wit / Grijs 45 x 45 cm

  Verrijk de baby-, kinder-, of woonkamer met een heerlijk zacht KidsDepot Izzel Kussen Tijger Wit / Grijs 45 x 45 cm. Dit kussen is mooi afgewerkt en voelt daarnaast lekker zacht aan.
  24,95
 • Quick view

  KidsDepot Bo Kussen Roze 30 x 50 cm

  Dit KidsDepot Bo Kussen Roze 30 x 50 cm bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd met vulling.
  24,95
 • Quick view

  KidsDepot Cushion Cactus Bristoli

  KidsDepot Cushion Cactus Bristoli is een echte must-have voor de allerkleinsten. Leuk om mee te spelen, maar ook geweldig als decoratieartikel voor op de slaapkamer. Leuk om te combineren met de andere items uit de collectie van KidsDepot.

  24,95

  13,97

 • Quick view

  KidsDepot Fred Kussen Grijs 40 x 40 cm

  Verrijk de baby-, kinder-, of woonkamer met een heerlijk zacht KidsDepot Fred Kussen Grijs 40 x 40 cm. Dit kussen is mooi afgewerkt en voelt daarnaast lekker zacht aan.
  24,95
 • Quick view

  KidsDepot Ginger Kussen Wit 40 x 40 cm

  Verrijk de baby-, kinder-, of woonkamer met een heerlijk zacht KidsDepot Ginger Kussen Wit 40 x 40 cm. Dit kussen is mooi afgewerkt en voelt daarnaast lekker zacht aan.
  24,95
7 Resultaten