Poetree Kids kussens & hoezen

Vul het interieur aan met een sfeervol kussen van Poetree Kids. Onze Poetree Kids kussens zijn meestal verkrijgbaar in verschillende formaten. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod Poetree Kids kussens en kussenhoezen!

Lees meer...

Een Poetree Kids kussen in natureltinten

Sommige Poetree Kids kussens zijn uitgevoerd in zachte natureltinten. Deze kussens staan mooi in de babykamer, maar ook in andere ruimtes in huis. Een kussen van Poetree Kids in zachte tinten staat leuk op de bank of bijvoorbeeld in een schommelstoel. De hoes van zo’n kussen van Poetree Kids is in de meeste gevallen gewoon uit te wassen in de wasmachine. Meestal is de hoes van katoen.

Over Poetree Kids

Poetree Kids is een echt Hollands merk. De naam Poetree Kids is met zorg uitgekozen. ‘Poetree’ is een samenvoeging van de Engelse woorden poem (gedicht) en tree (boom). Deze boom is ook verwerkt in het logo van Poetree Kids. Van Poetree Kids verkopen wij allerlei textielproducten voor je kleintje. De stijlvolle voetenzakken, wieglakens, autostoelhoezen en badcapes van Poetree Kids zijn mooi én tijdloos. Veel Poetree Kids artikelen zijn ook heel goed met elkaar te combineren. Het is een aanrader om ook eens ons complete assortiment van Poetree Kids te bekijken. Jouw gewenste Poetree Kids kussen of andere Poetree Kids producten kun je online bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen het bestelde product zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij het bestelde kussen vandaag nog op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als wij het bestelde Poetree Kids kussen direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Kussen 50 x 20 cm

  Dit Poetree Kids Chevron Kussen 50 x 20 cm geeft een stijlvolle uitstraling aan het interieur. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd inclusief vulling.
  34,95
 • Quick view

  Poetree Kids Cloud Kussen Wit 40 x 26 cm

  Dit Poetree Kids Cloud Kussen Wit 40 x 26 cm geeft een vrolijke uitstraling aan het interieur. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd inclusief vulling.
  34,95
2 Resultaten