Ontspannen slapen met een kussen van Polydaun

 

Comfortabele Polydaun kussens

Het Zweedse merk Polydaun produceert artikelen die voor de consument een ideaal slaapclimaat moeten creëren. Babypark heeft verschillende modellen Polydaun kussentjes in de aanbieding die een gezonde nachtrust voor je kind bevorderen. Een Polydaun product staat voor veiligheid, duurzaamheid en eerlijke handel. Bovendien zijn de gebruikte materialen altijd van zeer hoge kwaliteit.

Lees meer...

 

Veerkrachtig en vormvast

Wil je een Polydaun kussen kopen, dan kies je voor een product met een uitstekende vochtregulatie, dat goed ventileert en vormvast is. Het kussen is gemaakt van tijk en is vaak voorzien van Cool Touch bewerking voor een fris gevoel. Een kussen van Polydaun is ook geschikt voor kinderen met een allergie. Het voelt heerlijk veerkrachtig aan, zodat je kind ontspannen kan wegdromen en fris kan ontwaken!

 

Maten van de kussens

Kijk onder de productinformatie bij "Afmeting" als je online de maat van een Polydaun kussentje wilt zien.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Polydaun Kinderkussen 40 x 60 cm

  Het Polydaun Kinderkussen 40 x 60 cm heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen veroorzaakt geen allergische reactie en is wasbaar in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Polydaun Kinderkussen Joepi Anti-Allergeen

  Het Polydaun Kinderkussen Joepi is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Tripleguard˚. Het is speciaal ontworpen voor kinderen met een huisstofmijtallergie. Een handig kussen wat wasbaar is in de wasmachine.
  26,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.

  49,95

  41,94

 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  51,95
 • Quick view

  Juniorpark Kinderkussen Basic 60 x 70 cm

  Het Juniorpark Kinderkussen Basic is een lekker zacht kussen wat is gevuld met Comfort-O-Bol. Een handig kussen wat wasbaar is in de wasmachine en kan koud drogen in de droogtrommel.

  26,95

  22,91

 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Comfort

  Het Polydaun Polydaun Hoofdkussen First Comfort heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen veroorzaakt geen allergische reactie en is wasbaar in de wasmachine.
  24,95
7 Resultaten
Trustpilot