Roommate kussens

 

Maak de kamer van je kindje extra gezellig met Roommate kussens! Een Roommate kussen ziet er weel heel speciaal uit. Van Roommate zijn kussens te verkrijgen die je nergens anders tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan een kussen in de vorm van een gepelde banaan, een apenkop of een regendruppel. Elk kussen van Roommate is verkrijgbaar in kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Veel kussens zijn gemaakt van organisch katoen.

Lees meer...

Roommate kussen en knuffel inéén

Sommige Roommate kussens zien eruit als een grote knuffel. Zo bedachten de ontwerpers een kussen dat eruit ziet als een hondje. Eén kussen ziet eruit als een teckel. Het andere kussen lijkt hierop, maar heeft een heel lang lijf. Dit laatste Roommate kussen is heel fijn om tegenaan te liggen of om je heen te slaan. Je kunt dit kussen ook gerust als knuffel gebruiken. Het handige aan Roommate kussens is dat deze over het algemeen prima uitwasbaar zijn in de wasmachine. De Roommate Lazy Puppy zal al snel het vertrouwde vriendje van je kindje worden. Daarnaast is dit kussen ook een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. Met een paar van dit soort Roommate kussens ziet de kamer van je kindje er echt heel stijlvol en vrolijk uit!

Over Roommate

Roommate is een Deens merk van leuke accessoires voor de kinderkamer. Naast Roommate kussens, verkopen wij ook hippe Tipi tentjes, muurhaken, muziekmobielen, slingers en dekbedovertrekken. Het is ook een leuk idee om meerdere Roommate accessoires met elkaar te combineren. Alles van Roommate is van goede kwaliteit en blijft dan ook lang mooi. Jouw gewenste kussen van Roommate is online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, ontvang je het Roommate kussen in de meeste gevallen morgen al. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Pear Kussen

  Dit schattige Roommate Pear Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een koala is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  37,-

  34,95

 • Quick view

  Roommate Cloud Kussen

  Dit schattige Roommate Cloud Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een wolk is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Lazy Long Dog Kussen

  Dit schattige Roommate Lazy Long Dog Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  79,-
 • Quick view

  Roommate Tiger Kussen

  Dit schattige Roommate Tiger Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een tijger is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  37,-

  34,95

 • Quick view

  Roommate Lion Kussen

  Dit schattige Roommate Lion Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een konijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  37,-

  34,95

 • Quick view

  Roommate Leaf Kussen Green

  Dit leuke Roommate Leaf Kussen Green steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een blaadje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  37,-

  30,95

 • Quick view

  Roommate Lazy Puppy Kussen

  Dit schattige Roommate Lazy Puppy Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een hond is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Mini Horse Kussen

  Dit stijlvolle en schattige Roommate Mini Horse Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het kussen heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Shell Kussen

  Dit schattige en stijlvolle Roommate Shell Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een schelp is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Regendruppel Kussen Anthracite

  Dit schattige Roommate Regendruppel Kussen Anthracite steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een regendruppel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Leaf Kussen Yellow Ochre

  Dit leuke Roommate Leaf Kussen Yellow Ochre steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een blaadje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  37,-

  33,30

 • Quick view

  Roommate Koala Kussen

  Dit schattige Roommate Koala Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een koala is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Lemon Kussen

  Het Roommate Lemon Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer van je kindje. Het kussen heeft de vorm van een citroen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het kussen voelt zacht en comfortabel aan.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Crab Kussen

  Dit schattige en stijlvolle Roommate Crab Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een krab is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Bunny Kussen

  Dit schattige Roommate Bunny Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een konijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  37,-

  34,95

 • Quick view

  Roommate Pineapple Kussen

  Dit schattige Roommate Pineapple Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een ananas is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Fish Kussen

  Dit stijlvolle en schattige Roommate Fish Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een vis is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat erg zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Moon Kussen Grey

  Dit schattige Roommate Moon Kussen Grey steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een maan is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Horse Kussen

  Dit schattige en stijlvolle Roommate Horse Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een paard is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
19 Resultaten
Trustpilot