Sebra kussens

 

Maak de kamer van je kindje extra gezellig met Sebra kussens. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Sebra kussens en Sebra kussenhoezen. Deze kussens zien er stuk voor stuk heel bijzonder en sfeervol uit. Het leuke van Sebra is dat de ontwerpen niet standaard zijn. Met een Sebra kussen of een Sebra kussenhoes haal je echt iets unieks in huis. Sommige Sebra kussens hebben bijvoorbeeld de vorm van een pandakop en zijn gemaakt van lekker zacht materiaal.

 

Lees meer...

Gehaakte Sebra kussens

Sebra maakt veel gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals haken. Sommige producten van Sebra zijn zelfs helemaal met de hand gemaakt. Vaak hebben wij ook gehaakte Sebra kussens in ons assortiment. Zo’n Sebra kussen geeft de babykamer net iets meer warmte. Je kunt het kussen bijvoorbeeld neerleggen in een stoel of op een bankje. Overigens zijn de meeste gehaakte Sebra kussens ook heel leuk voor andere ruimtes in huis, bijvoorbeeld in de woonkamer. Een gehaakt Sebra kussen is in veel gevallen gevuld met polyester. Veel Sebra kussens en kussenhoezen zijn prima uitwasbaar in de wasmachine. Lees voor dit soort specifieke productinformatie altijd de uitgebreide productbeschrijvingen.

 

Over Sebra

Sebra  is een leuk Deens merk van accessoires voor de babykamer, speelgoed en andere items voor de allerkleinsten. Het design is typisch Deens en het kleurgebruik van Sebra is heel origineel. Eigenlijk straalt elk item van Sebra iets van warmte uit, of het nu gaat om een Sebra kussen of een ander product. Sebra maakt niet alleen gebruik van klassieke handwerktechnieken, maar ook van veel natuurlijke materialen als katoen, wol en hout. Hierdoor zien Sebra producten er extra sfeervol uit. Het Sebra kussen of het Sebra kussenhoes van jouw wensen bestel je heel gemakkelijk online via Babypark.nl. Profiteer niet alleen van een snelle bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Knitted Panda Kussen

  Dit Sebra Knitted Panda Kussen is een unieke toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Door de neutrale kleuren past het kussen overal bij. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Gebreid Kussen Krokodil

  Het Sebra Gebreid Kussen Krokodil is een zachte bumper met een uniek design. De Krokodil is gemaakt van zachte materialen en voelt heerlijk aan. Kan gebruikt worden als bumper en kussen, alleen onder toezicht van ouder.

  99,95

  89,95

2 Resultaten