Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kussens & Kussenhoezen

Smallstuff Kussens Kinderkamer

Een kussen van Smallstuff past helemaal bij de belevingswereld van je kindje. Vaak heeft een Smallstuff kussen de vorm van een dier. Sommige Smallstuff kussens zien eruit als een reptiel en zijn vrij lang, soms wel 160 cm. Deze kussens zijn echte eyecatchers in baby- of kinderkamer. Als je kindje wat ouder is, kan het fijn met deze Smallstuff kussens spelen of er heerlijk tegenaan liggen. Veel van dit soort kussens zijn gemaakt van katoen. Meestal kun je deze gewoon uitwassen in de wasmachine.

Lees meer...

Gebreide kussens van Smallstuff

Sommige Smallstuff kussens zijn gebreid, soms zelfs met de hand. Het kenmerkte de producten van Smallstuff. Deze zijn gemaakt met een liefde voor ouderwetse handwerktechnieken. Gebreide kussens zien er extra sfeervol uit. Sommige gebreide kussens van Smallstuff hebben de vorm van een dier, bijvoorbeeld een olifant. Vrijwel alle gebreide kussens van Smallstuff zijn uitgevoerd in mooie, zachte tinten.

Over Smallstuff

Smallstuff is een merk van speelgoed en leuke accessoires en eetgerei voor kinderen. Alles is gemaakt met veel natuurlijke materialen en uitgevoerd in zachte tinten. Voor alle items is bijna hetzelfde kleurengamma gebruikt. Hierdoor matchen Smallstuff kussens heel goed met andere items van Smallstuff. Van Smallstuff verkopen wij ook beddengoed, muziekdoosjes, knuffels, knuffelpoppen en poppenwagens. Het is leuk om meerdere van deze producten aan te schaffen en zo sfeer te brengen in de kamer van je kindje. De ontwerpers van Smallstuff zien kinderen en hun belevingswereld als een grote inspiratiebron, evenals Scandinavische moeders met hun liefde voor retro looks en zachte kleuren. Alle producten van Smallstuff voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormering. Het Smallstuff kussen van jouw wensen en andere items bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
  • Smallstuff Zebra Kussen
    Adviesprijs 0,-
  • Smallstuff Panda Kussen
    Adviesprijs 0,-
  • Smallstuff Knitted Hippo Kussen
    Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader