Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Verlichting

Verlichting

Een lamp geeft niet alleen licht, maar bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling van de babykamer of kinderkamer. Kies daarom een lamp uit die helemaal past bij jouw stijl. Kies bijvoorbeeld voor een lamp in de vorm van een konijn of nijlpaard, of voor een klassieke schemerlamp. Bij Babypark tref je een uitgebreid assortiment aan.

Lees meer...

Klassieke en knusse lampen

Bepaal allereerst de sfeer die de babykamer of kinderkamer moet uitademen. Houd je van een klassieke inrichting, kies dan voor een lekkere, knusse schemerlamp. Zeker weten dat zo’n lamp je een gevoel van thuiskomen geeft! Wij hebben meestal meerdere soorten vintage schemerlampen in ons assortiment. Sommige lampenkappen zijn gemaakt met ribstof, andere met een wat meer gladdere stof. Ook een mooie hanglamp met zeegras of rotan is een echte aanrader. Een prachtige, gevlochten lampenkamp ziet er heel sfeervol uit en is vrijwel overal mee te combineren. Rotan lampenkappen zijn meestal wat dichter gevlochten dan lampenkappen van zeegras of bamboe. Een wat losser gevlochten lampenkap is vrij transparant. Je kunt door de lampenkap heen goed het lampje zien.

Creatieve kinderkamer verlichting

Een voorbeeld van een vrij transparante, bamboe lampenkap is een kap in de vorm van een vogelhuisje. De vogelhuisjes zijn verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren en zien er heel uniek uit. Met deze lampen geef je de kamer van je kind een speelse twist. Een andere optie is een lichtslinger. Aan een lichtslinger hangen meerdere lampjes. Meestal werken deze lampjes op LED-verlichting. Een lichtslinger ziet er heel creatief uit, feestelijk bijna. Verder zijn lampen in de vorm van Nijntje of bijvoorbeeld een konijn of een hondje heel leuk. Je kindje herkent deze dieren en zal deze verlichting voor de kinderkamer dan ook heel mooi vinden. Dit soorten lampen zijn ook leuke verlichting voor de babykamer. Wij hebben ook meerdere nachtlampjes in ons assortiment. Kijk snel verder voor de lamp die jij zoekt!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
 • LIFETIME Kidsrooms Lichtslinger Met Wattenbolletjes
  30,60 Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Clip-on Lamp
  57,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Metalen / Houten Bureaulamp
  80,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Metalen Bureaulamp
  80,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Knijplamp
  50,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Hoeklegplank Met Lamp
  139,- Adviesprijs 0,-
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader