Bambolino lampen

Zorg ervoor dat de kamer van je kindje niet meer zo donker overkomt. Geef je kindje een leuk Bambolino nachtlampje, bijvoorbeeld van Nijntje. Zo ziet de kamer er bij het slapen gaan een stuk vrolijker uit. Het lampje zorgt ook voor een vertrouwd gevoel, zodat je kindje beter kan slapen.

Lees meer...

Een Nijntje nachtlampje van Bambolino

Een Nijntje nachtlampje van Bambolino geeft sfeervolle verlichting. Meestal zet je deze nachtlamp aan de bovenkant aan en uit. Om de batterijen te sparen, schakelt een Nijntje nachtlampje vaak automatisch na ongeveer 12 minuten uit. De meeste Nijntje nachtlampjes van Bambolino hebben LED-verlichting. Meer informatie lees je in de uitgebreide productbeschrijving bij het nachtlampje van Bambolino op deze pagina.

Over Bambolino

Bambolino Toys ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt leuk speelgoed voor kinderen van 0 jaar en ouder. Van Bambolino verkopen wij onder meer leuk decoratiemateriaal, zoals een Nijntje memorek. Aan een Nijntje memorek hang je bijvoorbeeld kaartjes of foto’s met behulp van een knijpertje. Een Bambolino memorak van Nijntje is leuk te combineren met een Nijntje nachtlampje en andere Nijntje artikelen. Bij Bambolino speelgoed kom je veel herkenbare figuurtjes tegen. Naast Nijntje producten maakt Bambolino ook producten met Dikkie Dik en Woezel en Pip. Alle producten van Bambolino zijn van goede kwaliteit. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Bambolino te bekijken! Bambolino lampen zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor de Bambolino lamp. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de bestelde Bambolino lamp meteen op de post. Jij krijgt deze dan in de meeste gevallen morgen thuisgestuurd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bambolino Nijntje Nachtlampje

    De Bambolino Nijntje Nachtlampje verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.

    Normale prijs: 11,99

    Special Price 11,49

1 Resultaten