Boon lampen

 

Dankzij een Boon lamp zal je kindje minder snel bang zijn in de donkere slaapkamer. Boon lampen zien er heel vrolijk en speels uit. Sommige Boon lampen hebben mooie, afneembare ballen. Je kindje kiest zelf een favoriete lichtkleur. Deze kleur is in te stellen door het hendeltje aan de Boon lamp te verschuiven. Dit soort lampen werken vaak op basis van LED technologie. Het zachte licht van de Boon lamp dooft na een half uur langzaam uit. In tussentijd valt je kindje in slaap. De lamp wordt meestal geleverd met een 9 volt adapter.

 

Lees meer...

Een veilige lamp van Boon

Een lamp van Boon is heel veilig. De ballen aan de zojuist genoemde lamp, zijn niet elektronisch. De ballen kunnen dus niet breken of warm worden. Je kindje kan de lamp van Boon gerust meenemen naar bed. Je kunt je kindje zelfs instoppen met de lamp.

 

Over Boon

Boon verrast telkens weer met de leukste producten voor kleine kinderen. Boon lampen en andere producten hebben een heel aansprekend design. Alle Boon producten zijn heel functioneel. Verder zijn deze bij Babypark verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Telkens weer zoeken de ontwerpers naar nieuwe manieren om kleine probleempjes op een leuke manier op te lossen. Het design van Boon lampen en andere items vindt Boon heel belangrijk. Bekijk ook eens ons complete assortiment Boon producten en laat je inspireren door alle leuke ontwerpen. Van Boon word je altijd weer blij. Boon lampen en andere items van Boon bestel je lekker snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Ontvangen wij jouw online order vandaag nog vóór 20.00 en betaal je ook direct online? Dan bezorgen wij jouw aankoop in principe al de volgende dag bij je thuis, tenzij de bestelde producten niet bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Boon Glo Nachtlampje

    Het Boon Glo Nachtlampje bestaat uit verschillende afneembare en lichtgevende ballen. Bepaal zelf de kleur van het licht en laat je kindje zacht in slaap vallen. De lamp zal na circa 30 minuten gedoofd zijn.
    99,50
1 Resultaten