Een Chicco lamp is klein en vernuftig

 

Een Chicco lamp met bewegingsdetector

Een lamp van Chicco is een trendy kwaliteitslamp. Chicco heeft diverse modellen. Kijk in onze webwinkel hier naar de nachtlampjes van Chicco, zoals de modellen Goedenacht Maan Blauw of Goedenacht Maan Roze. Een mannetje of vrouwtje op de maan lampje. Chicco heeft ook nachtlampjes met een bewegingsdetector. Zo weet je of je kind wakker en onrustig is of niet. Heel handig zijn deze Chicco lampen met ingebouwde sensor. Bekijk ook de trendy nachtlampjes uit de aanbieding bij onze andere topmerken hier op Babypark. Je kunt hier veel leuke artikelen kopen.

Lees meer...

 

Chicco lampjes zijn kwaliteitslampjes

Een Chicco lampje is gemaakt van hoogwaardige materialen en naar de laatste ontwerpen. Over het lampontwerp is goed nagedacht. Niet voor niets heeft Chicco naam gemaakt. Op Babypark hier vind je nog vele andere lampjes en lampen bij onze topmerken in de webwinkel. Bezoek onze webwinkel regelmatig want wij vullen onze collectie steeds weer aan met actuele artikelen. Bestellen doe je gewoon online op het moment dat jij het wilt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Chicco Goodnight Baby Sterrenprojector First Dreams Blue

  De Chicco Goodnight Baby Sterrenprojector First Dreams Blue is een mooie projector waarvan de baby extra rustig in slaap valt. Er zijn verschillende muziekjes en de projector schijnt sterren op het plafond of de muur.

  32,95

  24,99

 • Quick view

  Chicco Sunset en Sunrise Baby Projector

  De Chicco Sunset en Sunrise Baby Projector projecteert de zonsop- en ondergang op de muur of het plafond. De projector beschikt over warme lichtkleuren, eenvoudige bediening en rustgevende slaapliedjes.
  19,95
2 Resultaten