Colorique lampen

 

Maak de kamer van je kindje compleet met een mooie lamp van het Nederlandse merk Colorique. Deze lampen zien er heel bijzonder uit. Het zijn echte eyecatchers. Eigenlijk is elke Colorique lamp een ware lust voor het oog. Je kunt direct zien dat de ontwerpers veel plezier hadden in het ontwerpen van de lampen. De ontwerpers vinden het belangrijk dat de lampjes op een eerlijke manier gemaakt zijn. Daarom maakt Colorique bijvoorbeeld veel gebruik van gerecyclede materialen.

Lees meer...

 

Een Colorique lamp heeft veel tierelantijntjes

Een lamp van Colorique heeft meestal veel tierelantijntjes rondom de ronde lampenkap. In veel gevallen heeft de lamp een open frame met bloemetjes en kraaltjes. Deze Colorique lampen trekken de aandacht en zijn een absolute aanwinst voor een vrolijke kinderkamer. Een lampje van Colorique heeft zoveel elementen en kleurtjes dat je er naar kunt blijven kijken. Colorique lampjes hebben folklore en decoreren de kinderkamer op een sfeervolle manier. Kinderen houden meestal van kleur en van glinsterende onderdelen. Zij vinden de glinsterende kraaltjes vaak helemaal te gek!

 

Vintage Colorique lamp

Niet elke lamp van Colorique  heeft allerlei kleurrijke, glinsterende kraaltjes en tierelantijntjes. Van Colorique zijn ook eenvoudige, vintage lampen verkrijgbaar. Deze lampen zijn wat neutraler van kleur. Toch vallen deze lampen ook op door hun bijzondere vormgeving. Een vintage lamp van Colorique is vaak gemaakt van mooi canvas met een prachtige, verweerde look. Houd je niet van kleur en glinstering, dan is een vintage lamp Colorique vast iets voor jou! Bekijk ook gerust eens ons complete assortiment lampjes en andere accessoires voor de babykamer. In onze webwinkel op Babypark kun je diverse artikelen kopen voor de kinderkamer. Kindermeubels, badkleding en -textiel, accessoires en speelgoed. Kijk rond bij onze topmerken en plaats een online bestelling.

Lees minder...
6 Resultaten
6 Resultaten