Ferm Living lampen

Ferm Living lampen zien net iets anders uit dan de meeste lampen die je om je heen ziet. Elke keer weer komen de ontwerpers van Ferm Living met hele verrassende designs. De rotan lampen van Ferm Living zien er heel fraai uit. Met zo’n lamp ziet de kamer van je kindje er meteen heel gezellig uit. Een rotan lamp van Ferm Living is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Een rotan lamp van Ferm Living in de vorm van een fles is vrij smal. Daarentegen is er ook een rotan lamp in de vorm van een brede ‘schaal’. Ons aanbod Ferm Living lampen is elke keer weer anders. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Lees meer...

Houten lamp van Ferm Living

De Houten lampen van Ferm Living zijn vooral wandlampen. Zoek je een houten lamp van Ferm Living, dan heb je keus uit allerlei designs. Wil je een lamp in de vorm van een ree of olifant? Of zoek je naar een stoere lamp in de vorm van een auto of luchtballon? Meestal hebben wij allerlei varianten in ons assortiment.

Over Ferm Living

Ferm Living is een Deens label van sfeervolle woonaccessoires. Wat begon als een merk van muurdecoratie, is uitgegroeid tot een heel breed merk van uiteenlopende items voor de woninginrichting. In onze webshop vind je naast Ferm Living lampen ook Ferm Living vloerkleden, kussens en muziekdoosjes. Wij verkopen ook Ferm Living peuterspeelgoed. Het speelgoed van Ferm Living is meestal van hout, wat zorgt voor een mooie, klassieke uitstraling. Jouw uitgekozen rotan lamp of houten lamp van Ferm Living bestel je eenvoudig online via onze webshop. Alle producten in onze webshop zijn online te bestellen. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een aantrekkelijke bezorgservice!

5 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Cloud Lamp

  De Ferm Living Cloud Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. De lamp in de vorm van een wolk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor een knusse sfeer in de kamer.
  63,20
 • Quick view

  Ferm Living Car Lamp

  De Ferm Living Car Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. De lamp in de vorm van een auto is gemaakt van geolied eikenfineer en zorgt voor sfeer in de kamer.
  63,20
 • Quick view

  Ferm Living My Deer Lamp

  De Ferm Living My Deer Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. De lamp in de vorm van een hertje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor sfeer in de kamer.
  63,20
 • Quick view

  Ferm Living Air Balloon Lamp

  De Ferm Living Air Balloon Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. De lamp in de vorm van een luchtballon is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor sfeer in de kamer.
  63,20
 • Quick view

  Ferm Living Braided Hanglamp Natural

  De Ferm Living Braided Hanglamp Natural is een stijlvolle accessoire voor de baby- of kinderkamer. De lamp van gevlochten rotan is eenvoudig te bevestigen aan het plafond op de baby- of kinderkamer.
  95,-
5 Resultaten
Trustpilot