Flexa lampen

Maak de kamer van je kind compleet met een Flexa lamp. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Flexa lampen. Deze lampen zijn heel functioneel en zien er tegelijkertijd ook heel stijlvol uit. Sommige Flexa lampen zijn op meerdere plekjes te gebruiken. Je hangt deze bijvoorbeeld als leeslamp boven het bed van je kindje óf hangt deze boven een bureau. Veel van deze Flexa lampen zijn volledig te draaien, zodat je de lampen kunt richten naar de plek waar het meeste licht nodig is. Lees meer...

De stijl van een Flexa lamp

Flexa lampen zijn ontworpen door Deense designers. Dat is ook te zien aan de stijl. Verder heeft een Flexa lamp soms ook een sfeervolle, retro look. Onze Flexa lampen staan overal leuk. Ze zijn heel leuk voor een baby- of kinderkamer, dankzij het design in combinatie met de zachte tinten. Ook op andere plekken staat een lamp van Flexa heel goed.

Over Flexa

Flexa is een uniek Scandinavisch designmerk. Naast Flexa lampen verkopen wij ook complete Flexa kinderbedden, losse bedonderdelen, bedcombinaties, kasten en bureau’s. Daarnaast verkopen wij ook allerlei items van Flexa voor de aankleding van de kinderkamer, zoals tentjes, beddegoed, zitzakken, kussens en speelgordijnen. Al deze items van Flexa zien er heel vrolijk en kleurrijk uit. Het leuke van een Flexa kinderbeddensysteem is dat je de kinderkamer zó kunt inrichten, dat deze als het ware met je kind meegroeit. Verder prikkelen de meubels en decoratiematerialen van Flexa de fantasie van je kindje. Je kunt de kamer van je kindje helemaal inrichten volgens een bepaald thema. Een leuke lamp van Flexa zorgt dan voor de final touch. Onze Flexa lampen en andere items van Flexa bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Maak ook gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis zodat je meteen van je aankoop kunt genieten!Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Flexa Monty Tafellamp Wit

  Flexa Monty Tafellamp heeft een retro look en staat op elke plek in de kinderkamer erg leuk. Het bijzondere van deze lamp is dat het 360 graden gedraaid kan worden zodat je kunt schijnen waar je wilt!
  179,-
 • Quick view

  Flexa Monty Wandlamp Wit

  Flexa Monty Wandlamp heeft een retro look en hangt op elke plek in de kinderkamer erg leuk. Het bijzondere van deze lamp is dat het 360 graden gedraaid kan worden zodat je kunt schijnen waar je wilt!
  119,-
2 Resultaten