Flow Amsterdam Lampen

Dankzij een Flow Amsterdam nachtlampje is je kindje minder snel bang in het donker. Een Flow Amsterdam lamp ziet er vaak uit als een dier. De lamp kan verschillende kleuren aannemen en volledig licht of zacht licht geven. Door aan de Flow Amsterdam nachtlamp te schudden of deze aan te raken, kun je deze aan en uit zetten of veranderen van kleur. Na een kwartier schakelt de lamp vanzelf uit. Een Flow Amsterdam nachtlampje werkt op een ingebouwde oplaadbare batterij. Hierdoor hoeft deze Flow Amsterdam lamp niet voortdurend aan de stroom te staan en kan je kindje deze ’s nachts ook meenemen naar de wc.

Lees meer...

Een veilige Flow Amsterdam nachtlamp

Een Flow Amsterdam nachtlamp voldoet volledig aan de veiligheidsnormering. Je kunt je kindje dus met een gerust hart deze mooie nachtlamp geven. Als de lamp brandt, wordt deze niet warm. De lamp bestaat niet uit schadelijke stoffen. Het is BPA- en loodvrij.

Over Flow Amsterdam

Flow Amsterdam is een merk van vrolijke producten voor de kinderkamer. In ons assortiment va n Flow Amsterdam vind je onder meer Flow Amsterdam nachtlampjes, rookmelders en knuffels. Al deze producten zijn heel bijzonder en hebben veel functies. Zo zijn sommige Flow Amsterdam knuffels te verbinden met de smartphone, waardoor deze liedjes kunnen afspelen. Flow Amsterdam rookmelders zijn zodanig gemaakt, dat deze er heel mooi uitzien en ook een welkome aanvulling zijn van het interieur. Een Flow Amsterdam lamp en andere producten van Flow Amsterdam zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen al de volgende dag. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten. Daarnaast profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en schakelt zichzelf uit.
  9,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  69,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large 68 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.

  225,-

  165,-

 • Quick view

  Flow Amsterdam Björn Medium Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Björn Medium Nachtlampje White vrolijkt de kamer van je kindje op! De ijsbeer kan aan en uit door middel van een schakelaar en heeft één kleur verlichting. Het lampje heeft een oplaadbare batterij.
  89,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.
  69,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Large

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Apollo nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.
  199,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Slaaptrainer Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Slaaptrainer Grey is ideaal voor je kindje! Je kindje leert met deze slaaptrainer wanneer het tijd is om te gaan slapen, maar ook wanneer het tijd is om op te staan.
  49,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Bjorn Projector

  De Flow Amsterdam Bjorn Projector mag niet ontbreken op de babykamer. Met de projector verander je de babykamer in een droomwereld met verschillende licht opties waar je kindje heerlijk naar kan kijken.
  34,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Björn Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Björn Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de ijsbeer aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
15 Resultaten