Goodnight Light Lampen Babykamer

 

Een Goodnight Light lamp zorgt niet alleen voor meer sfeer in de babykamer, maar geeft je kindje ook een veilig gevoel. Een Goodnight Light lamp is een fijn lichtpuntje in de donkere kamer. De lamp verspreidt niet al te veel licht, zodat het voor je kindje nog donker genoeg is om te slapen.

 

Lees meer...

Sfeervolle Goodnight Light lampen

Goodnight Light lampen zijn echte eyecatchers. Zo’n lamp is ook leuk als sfeerlicht. Goodnight Light lampen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, zoals een ananas, een cactus, een uil en een dinosaurus. Heel origineel bedacht is de Goodnight Light lamp die eruit ziet als een papieren bootje.

 

Energiebesparende Goodnight Light lampen

De meeste Goodnight Light  lampen zijn voorzien van een LED-lamp die energie bespaart. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie Goodnight Light lamp online via onze webshop!Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Goodnight Light Pina Colada Lamp

  De Goodnight Light Pina Colada Lamp is een unieke accessoire! De stijlvolle lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  89,-
 • Quick view

  Goodnight Light DinoROAR Lamp

  De Goodnight Light DinoROAR Lamp is een unieke accessoire! De lamp heeft een iconisch ontwerp en kan ook dienen als decoratie op de kinderkamer. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  79,-
 • Quick view

  Goodnight Light Starman Lamp

  De Goodnight Light Starman Lamp is een unieke accessoire! De iconische lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  135,-
 • Quick view

  Goodnight Light Paper Boat Lamp

  De Goodnight Light Paper Boat Lamp is een unieke accessoire! De nostalgische lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  76,-
 • Quick view

  Goodnight Light Akira The Owl Lamp

  De Goodnight Light Akira The Owl Lamp is een unieke accessoire! De lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  54,-
 • Quick view

  Goodnight Light The Cactus Lamp

  De Goodnight Light The Cactus Lamp is een unieke accessoire! De stijlvolle lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  105,-
 • Quick view

  Goodnight Light Bunny Baby Lamp Fluo Red

  De Goodnight Light Bunny Baby Lamp Fluo Red is een unieke accessoire! De lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  54,-
7 Resultaten