Jollein lampen

Jollein lampen voor de babykamer zien er heel vrolijk en sfeervol uit. Kijk snel verder welke lamp van Jollein heel goed past bij het interieur van de kamer van je kindje. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Jollein lampen voor de babykamer of kinderkamer aan!

Lees meer...

Een vrolijke Jollein wandlamp

Een Jollein wandlamp ziet er heel leuk uit. Zo bedacht Jollein een wolk wandlamp en een regenboog wandlamp. Deze lampen passen helemaal in een babykamer of kinderkamer. Ze prikkelen de fantasie van je kindje. Het is natuurlijk ook leuk om meerdere Jollein wandlampen met elkaar te combineren. De meeste Jollein lampen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je zelf kunt kiezen welke kleur jij het mooiste vindt. Een Jollein wandlamp heeft meestal LED-verlichting. De lamp wordt in veel gevallen geleverd inclusief LED-lampjes en een snoer met schakelaar. De bevestiging van een Jollein wandlamp aan de muur is vaak heel eenvoudig.

Over Jollein

Jollein is een merk van het bedrijf Smits Assen B.V., dat al sinds 1973 babykamertextiel- en accessoires maakt. Jollein heeft een tijdloze basiscollectie. Elk jaar komen er weer nieuwe collecties van Jollein bij, die een mooie aanvulling zijn op de basiscollectie. Alle textielproducten van Jollein zijn comfortabel en van goede kwaliteit. Het is een aanrader om een lamp van Jollein te combineren met andere artikelen van Jollein voor de babykamer in dezelfde stijl, zodat alles mooi bij elkaar past. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie lamp van Jollein online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw uitgekozen lamp zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Verder profiteer je bij Babypark altijd van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je aankoop.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Clouds Wandlamp

  De Jollein Clouds Wandlamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte in het huis. De lamp in de vorm van een wolk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor sfeer in de kamer.
  32,95
 • Quick view

  Jollein Rainbow Wandlamp

  De Jollein Rainbow Wandlamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. De lamp in de vorm van een regenboog is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor sfeer in de kamer.
2 Resultaten