KidsDepot lampen

 

Maak de kinderkamer compleet met een mooie KidsDepot lamp. Hiermee creëer je een geheel eigen look. KindsDepot lampen zien er bijzonder sfeervol uit. Elke Kidsdepot lamp straalt authenticiteit uit. Verder zijn KidsDepot lampen van goede kwaliteit.

 

Authentieke materialen

Vaak maakt KidsDepot gebruik van ouderwetse en robuuste materialen. Lampenkappen zijn bijvoorbeeld gehaakt of bestaan uit een kralenketting. Deze materialen combineert KidsDepot met hippe tinten en een modern design. Juist dát maakt KidsDepot lampen zo speciaal.

 

Lees meer...

De perfecte KidsDepot lamp

KidsDepot lampen zijn verkrijgbaar in verschillende, hippe tinten. Tussen ons uitgebreide KidsDepot assortiment vind je vast de KidsDepot lamp die perfect past bij de inrichting van de kinderkamer. Bestel vandaag nog de KidsDepot lamp van je dromen en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees minder...
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  KidsDepot Hanglamp Metaal

  De KidsDepot Hanglamp Metaal zit er uniek wat komt door het metalen materiaal en de felle kleur. Waar de lamp ook komt te hangen, het is uiteraard een eyecatcher in iedere ruimte!
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Conisch Lampenkap

  Deze leuke lampenkap van het merk KidsDepot is een echte must-have voor in de slaapkamer van je kleintje.De lampenkamp heeft een grafisch patroontje, dat het nog leuker maakt!
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Collas Hanglamp Bamboe

  De KidsDepot Collas Hanglamp Bamboe is een lamp in een unieke vorm. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  49,95
 • Quick view

  KidsDepot Scoop Hanglamp

  De KidsDepot Scoop Hanglamp is een lamp wat bestaat uit metalen kettingen. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  69,95
 • Quick view

  KidsDepot Ziggy Hanglamp

  Verrijk de slaapkamer van jouw kindje met een KidsDepot Ziggy hanglamp. Verkrijgbaar in diverse kleuren en het ontwerp zorgt voor een leuk effect op de muur en plafond zodra de lamp brandt.
  69,95
 • Quick view

  KidsDepot Zebra Hanglamp

  Maak de baby- en/of kinderkamer compleet met de KidsDepot Zebra hanglamp. Het leuke en afgewerkte design zorgen ervoor dat dit een echte aanwinst is voor iedere baby- en kinderkamer.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Lampenkap Bol 35 cm

  KidsDepot Ori Gami Lampenkap Bol Grey is een leuke accessoire voor op de babykamer van jouw kleintje. De Lampenkap heeft een grafisch printje en is gemaakt van papier. Mix en match met de verschillende varianten!
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Birdy Hanglamp Bamboe

  De KidsDepot Birdy Hanglamp Bamboe is een lamp in de vorm van een vogelkooi. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  59,95
 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Wandarmatuur 100 cm Grey Cord

  KidsDepot Ori Gami Wandarmatuur is samen met de KidsDepot Ori Gami Lampenkap een echte must-have voor op de slaapkamer van je kindje. De wandarmatuur is gemaakt van grijs metaal.
  17,95
 • Quick view

  KidsDepot Slide Hanglamp Grey

  De KidsDepot Slide Hanglamp Grey is een lamp wat bestaat uit metaal in een grafisch patroon. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.

  69,95

  49,95

 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Hangarmatuur 100 cm Grey Cord

  KidsDepot Ori Gami Hangarmatuur is samen met de KidsDepot Ori Gami Lampenkap een echte must-have voor op de slaapkamer van je kindje. De hangarmatuur is gemaakt van grijs metaal.
  14,95
 • Quick view

  KidsDepot Ufo Hanglamp Bamboe Naturel

  De KidsDepot Ufo Hanglamp Bamboe Naturel is een lamp in een unieke vorm. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  59,95
 • Quick view

  KidsDepot Hanglamp Naturals Taupe

  De KidsDepot hanglamp van de serie Naturals is een prachtige verschijning in de baby- of kinderkamer. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief snoer en pendel. Makkelijk te bevestigen aan het plafond.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Lampenkap Bol 42 cm

  KidsDepot Ori Gami Lampenkap Bol is een leuke accessoire voor op de babykamer van jouw kleintje. De Lampenkap heeft een grafisch printje en is gemaakt van papier. Mix en match met de verschillende varianten!
  21,95
 • Quick view

  KidsDepot Isis Hanglamp Naturel

  De KidsDepot Isis Hanglamp Naturel is een lamp in een unieke vorm en gemaakt van zeegras. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  59,95
 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Tafelarmatuur 100 cm Grey Cord

  KidsDepot Ori Gami Tafelarmatuur is samen met de KidsDepot Ori Gami Lampenkap een echte must-have voor op de slaapkamer van je kindje. De tafelarmatuur is gemaakt van grijs metaal.
  21,95
 • Quick view

  KidsDepot Sion Hanglamp Naturel

  De KidsDepot Sion Hanglamp Naturel is een lamp in een unieke vorm en gemaakt van zeegras. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Sweet Hanglamp

  De KidsDepot Sweet Hanglamp is een lamp wat bestaat uit een gestoffeerde lampenkap. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Bubble Hanglamp Bamboe Naturel

  De KidsDepot Bubble Hanglamp Bamboe Naturel is een lamp in een unieke vorm. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  59,95
 • Quick view

  KidsDepot Summer Hanglamp

  De KidsDepot Summer Hanglamp is een lamp wat bestaat uit een gestoffeerde lampenkap. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  39,95
 • Quick view

  Kidsdepot Toss Hanglamp Metaal

  De Kidsdepot Toss Hanglamp Metaal zit er uniek wat komt door het metalen materiaal. Waar de lamp ook komt te hangen, het is uiteraard een eyecatcher in iedere ruimte!
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Summer Wandlamp

  De KidsDepot Summer Wandlamp is een lamp wat bestaat uit een gestoffeerde lampenkap. De kwalitatieve wandlamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Sweet Wandlamp

  De KidsDepot Sweet Wandlamp is een lamp wat bestaat uit een gestoffeerde lampenkap. De kwalitatieve wandlamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Luiz Hanglamp Bamboe Naturel

  De KidsDepot Luiz Hanglamp Bamboe Naturel is een lamp in een unieke vorm. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  59,95
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2