KidsDepot lampen

Maak de kinderkamer compleet met een mooie KidsDepot lamp. Hiermee creëer je een geheel eigen look. KindsDepot lampen zien er bijzonder sfeervol uit. Elke Kidsdepot lamp straalt authenticiteit uit. Verder zijn KidsDepot lampen van goede kwaliteit.

Authentieke materialen

Vaak maakt KidsDepot gebruik van ouderwetse en robuuste materialen. Lampenkappen zijn bijvoorbeeld gehaakt of bestaan uit een kralenketting. Deze materialen combineert KidsDepot met hippe tinten en een modern design. Juist dát maakt KidsDepot lampen zo speciaal.
Lees meer...

De perfecte KidsDepot lamp

KidsDepot lampen zijn verkrijgbaar in verschillende, hippe tinten. Tussen ons uitgebreide KidsDepot assortiment vind je vast de KidsDepot lamp die perfect past bij de inrichting van de kinderkamer. Bestel vandaag nog de KidsDepot lamp van je dromen en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees minder...
44 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  KidsDepot Hanglamp Metaal

  De KidsDepot Hanglamp Metaal zit er uniek wat komt door het metalen materiaal en de felle kleur. Waar de lamp ook komt te hangen, het is uiteraard een eyecatcher in iedere ruimte!
  39,95
 • Quick view

  Kidsdepot Zef Hanglamp

  De Kidsdepot Zef Hanglamp is een kwalitatieve lamp waarvan de kap is gemaakt van metaaldraad. Doordat het licht door de gaatjes komt krijg je mooi lichteffect op de muur. Er past een lamp in tot max. 40 watt.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Zora Hanglamp

  De KidsDepot Zora Hanglamp is een unieke lamp wat voorzien is van een rieten kap en heeft een E27 fitting. Het is een eyecatcher in iedere ruimte! Door de gaten heen schijnt het licht mooi op iedere muur.
  59,95
 • Quick view

  KidsDepot Collas Hanglamp Bamboe

  De KidsDepot Collas Hanglamp Bamboe is een lamp in een unieke vorm. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Conisch Lampenkap

  Deze leuke lampenkap van het merk KidsDepot is een echte must-have voor in de slaapkamer van je kleintje.De lampenkamp heeft een grafisch patroontje, dat het nog leuker maakt!
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Lampenkap Bol 35 cm

  KidsDepot Ori Gami Lampenkap Bol Grey is een leuke accessoire voor op de babykamer van jouw kleintje. De Lampenkap heeft een grafisch printje en is gemaakt van papier. Mix en match met de verschillende varianten!
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Sweet Wandlamp

  De KidsDepot Sweet Wandlamp is een lamp wat bestaat uit een gestoffeerde lampenkap. De kwalitatieve wandlamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 20,95

 • Quick view

  KidsDepot Zoey Hanglamp

  De KidsDepot Zoey Hanglamp is een unieke lamp wat voorzien is van een rieten kap en heeft een E27 fitting. Het is een eyecatcher in iedere ruimte! Door de gaten heen schijnt het licht mooi op de muur.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Pem Hanglamp

  De KidsDepot Pem Hanglamp is een lamp in een unieke look. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  49,95
 • Quick view

  KidsDepot Ufo Hanglamp Bamboe Naturel

  De KidsDepot Ufo Hanglamp Bamboe Naturel is een lamp in een unieke vorm. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.

  59,95

  57,99

 • Quick view

  Kidsdepot Toss Hanglamp Metaal

  De Kidsdepot Toss Hanglamp Metaal zit er uniek wat komt door het metalen materiaal. Waar de lamp ook komt te hangen, het is uiteraard een eyecatcher in iedere ruimte!

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 34,99

 • Quick view

  KidsDepot Bubble Hanglamp Bamboe Naturel

  De KidsDepot Bubble Hanglamp Bamboe Naturel is een lamp in een unieke vorm. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.

  59,95

  58,95

 • Quick view

  KidsDepot Scoop Hanglamp Yellow

  De KidsDepot Scoop Hanglamp Yellow is een lamp wat bestaat uit metalen kettingen. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.

  69,95

  49,06

 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Tafelarmatuur 100 cm Grey Cord

  KidsDepot Ori Gami Tafelarmatuur is samen met de KidsDepot Ori Gami Lampenkap een echte must-have voor op de slaapkamer van je kindje. De tafelarmatuur is gemaakt van grijs metaal.
  21,95
 • Quick view

  KidsDepot Sion Hanglamp Naturel

  De KidsDepot Sion Hanglamp Naturel is een lamp in een unieke vorm en gemaakt van zeegras. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Ori Gami Wandarmatuur 100 cm Grey Cord

  KidsDepot Ori Gami Wandarmatuur is samen met de KidsDepot Ori Gami Lampenkap een echte must-have voor op de slaapkamer van je kindje. De wandarmatuur is gemaakt van grijs metaal.

  17,95

  11,50

 • Quick view

  KidsDepot Ven Hanglamp Black / Naturel

  De KidsDepot Ven Hanglamp Black / Naturel is een unieke lamp wat voorzien is van een rieten kap en heeft een E27 fitting. Het is een eyecatcher in iedere ruimte! Door de gaten heen schijnt het licht mooi op de muur.
  49,95
 • Quick view

  KidsDepot Ziggy Hanglamp

  Verrijk de slaapkamer van jouw kindje met een KidsDepot Ziggy hanglamp. Verkrijgbaar in diverse kleuren en het ontwerp zorgt voor een leuk effect op de muur en plafond zodra de lamp brandt.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 58,95

 • Quick view

  KidsDepot Mavis Hanglamp

  De KidsDepot Mavis Hanglamp is een lamp in een unieke vorm. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  49,95
 • Quick view

  KidsDepot Maevie Lamp

  De KidsDepot Maevie Lamp is een unieke lamp wat voorzien is van een rieten kap en heeft een E27 fitting. Het is een eyecatcher in iedere ruimte! Door de gaten heen schijnt het licht mooi op de muur.
  34,95
 • Quick view

  KidsDepot Sweet Hanglamp

  De KidsDepot Sweet Hanglamp is een lamp wat bestaat uit een gestoffeerde lampenkap. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 29,95

 • Quick view

  KidsDepot Summer Hanglamp

  De KidsDepot Summer Hanglamp is een lamp wat bestaat uit een gestoffeerde lampenkap. De kwalitatieve hanglamp creëert meer sfeer in de woonkamer, kinderkamer of babykamer! Wordt geleverd exclusief lichtbron.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Barba Wandlamp Gold

  De KidsDepot Barba Wandlamp Gold zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. De lamp in de vorm van een ballon is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor sfeer in elke kamer.
  49,95
 • Quick view

  Kidsdepot Melua Hanglamp Naturel

  De Kidsdepot Melua Hanglamp Naturel is een unieke lamp wat voorzien is van een rieten kap en heeft een E27 fitting. Het is een eyecatcher in iedere ruimte! Door de gaten heen schijnt het licht mooi op de muur.
  39,95
44 Resultaten
 1. 1
 2. 2