Lief! lampen

 

Maak de kamer van je kindje compleet met een mooie Lief! lamp. Onze Lief! lampen zien er meestal heel vrolijk en kleurrijk uit. De meeste van onze Lief! lampen zijn hanglampen. Deze lampen bepalen voor een groot deel de sfeer van de kamer van je kindje. Neem de tijd om op deze pagina rond te snuffelen en laat je verrassen door alle leuke ontwerpen. Alle Lief! lampen zijn gebruiksvriendelijk en van goede kwaliteit. Je hebt hier nog jarenlang plezier van.

 

Lees meer...

Lief! hanglampen met meerdere lampjes

In veel gevallen hebben wij ook Lief! hanglampen met meerdere lampjes in ons assortiment. Deze lampen vrolijken de kamer van je kindje helemaal op. Elk lampje heeft een eigen lampenkapje. Alle lampenkapjes hebben een andere kleur en zijn bedrukt met leuke figuurtjes. Sommige lampenkampjes zijn zilverkleurig. De koordjes waaraan de lampen hangen, zijn meestal in lengte verstelbaar. De kraaltjes boven sommige lampenkapjes geven de lampen Lief! extra sfeer mee. Lief! hanglampen zijn meestal eenvoudig te bevestigen aan het plafond met behulp van de bijgeleverde snoer en plafondkap.

 

Over Lief!

Lief!  is een leuk merk van woonaccessoires, meubels en kinderkleding. Alle items van Lief! zien er heel vrolijk uit. Lief! maakt vaak gebruik van stofjes met kleurrijke patroontjes. De meubels van Lief! zijn vaak ook in andere kleuren dan alleen neutraal wit te verkrijgen. Het is leuk om naast lampen van Lief! ook nog andere Lief! producten te bestellen, zodat alles mooi bij elkaar past. De vrolijke dessins van Lief! items zijn, ondanks de verschillen, heel goed met elkaar te combineren. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij jouw Lief! lamp in de regel al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de lamp Lief! bij ons op voorraad is.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Lief! Hanglamp Textiel Multi

  De Lief! hanglamp textiel multi is een stoere verschijning in de baby- of kinderkamer. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een diameter van 30cm (per kap). Wordt geleverd inclusief snoer en plafondkap!
  49,99
 • Quick view

  Lief! Hanglamp Metaal / Glas Blauw

  De Lief! hanglamp metaal glas / blauw is een stpere verschijning in de baby- of kinderkamer. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een diameter van 28cm. Wordt geleverd inclusief snoer!
  44,99
2 Resultaten