Een Life Time lamp is duurzaam

 

Een Life Time lamp heeft kwaliteit en is divers

Een lamp van Life Time heeft allure. Life Time lampen zijn hanglampen van mooi leer, versierd met kraaltjes en lovertjes, maar ook zijn Life Time lampen halogeenlampen voor boven een hemelbed. Op Babypark vind je veel lampen voor de kinderkamer bij alle topmerken die in onze webwinkel vertegenwoordigd zijn. Stuk voor stuk zijn dit klasse lampen en zeer hedendaags. Bekijk de actuele aanbieding.

Lees meer...

 

Life Time lampjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen

Een Life Time lampje blijft lang goed. De mooi versierde hanglampen blijven jaren het aanzien waard. Life Time heeft nog vele andere artikelen hier op Babypark. Wil je nog mooie spullen kopen voor de kinderkamer dan is het zinvol om hier in onze webwinkel verder rond te snuffelen. De artikelen voor de kinderkamer kunnen dag en nacht online besteld worden hier op Babypark.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Knijplamp

  De LIFETIME Kidsrooms Knijplamp is erg handig en kan op verschillende meubels vastgemaakt worden door middel van de knijper die aan de onderkant zit. De lamp is gemaakt van metaal en heeft details in het chroom.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lamp SilverSparkle

  Prachtige lamp van de LIFETIME Kidsrooms serie SilverSparkle. Trendy zilverkleurig lakleer verfijnd gedecoreerd met kraaltjes en lovertjes.
  65,-
2 Resultaten
Trustpilot